Tuesday, September 21, 2010

Kewajipan di musim perayaan

budak penakut dan penggeli nih..duk dalam keta jer...

tiap2 tahun pak cik ni mesti jual daging

abah tengah pilih tulang lembu utk buat sup gearbox

senarai harga..tahun ni mahal sikit la...

siap guna kapak utk potong tulang..mestila kapak kan..x kan pisau lak...

oh..mak pun sama melawat kawasan..

pakcik ni siap berlakon potong daging..dia kata nak feel artis ada orang amik gambar...
Family Lisa memang tiap2 tahun x tinggal beli daging kat pak cik nih..dia ni orang kampung abah..percaya x untuk raya tahun ni abah Lisa beli 5 ketul (betul ke)tulang gearbox utk buat sup..selalunya beli 3 jer tapi memandangkan raya tahun ni ramai yang balik kg mak...maka abah beli lebih,nak pulak dia baru dapat bonus kan..kerja kerajaan..dapat la bonus..kita yang xde bonus..pandang jer la...hehehe...oh yer..Lisa sempat yer makan sup tulang gearbox..gambar2 makanan di hari raya x amik sebab kamera xde bateri ..charger tertinggal rumah seremban..tumpang gambar raya family Lisa kat kamera sepupu Lisa...nasib baik dikno bawak laptop..transfer jer kat laptop dia...jadi kepada semua readers Lisa yang nak tgok citer2 raya Lisa kali ni..maaf yer siang2 sebab banyak gambar x complete..sila marahkan mereka2 yang lupa membawa charger balik ke kampung....


3 comments:

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah