Thursday, September 30, 2010

Si Bongsu Balik Sarawak

beratur2..abah kerisauan takut dikno x dapat tiket...padahal dah lama booking dah..

muka Dania..happy mcm la dia yang nak terbang

Budak ni belajar uruskan sendiri tiket..sampai bila nak kena sogok kan...

sambil2 menunggu..ni la kerja diorang...Lisa malas nak join sebab tgh mabuk...

berbagai gaya dan aksi..tengok aje Dania

Dania buat muka boring..

sudah sudah la tuh...

Ni hasil dari tangan Dania..

satu lagi....skill x mantap la dik...

ecea...gaya x tahan...

family photo...
Dania mintak posing kat replika rumah ni...layankan aje..

minah baju biru tu yang lembab..terbelek2

senyum...senyum...
LCCT Parking mahal nak mati...


Citer ni mcm dah basi tapi Lisa x kisah..nak publish jugak setelah sekian lama dalam draft..kami sekeluarga pergi hantar si bongsu ke LCCT . Dah 2 minggu cuti kan..x reti2 nak balik?Budak kecik tu memang macam tu..balik nak berteman pas tu buat hal lak...ari tu masa nak balik ke semenanjung kata x bawak beg besar..last2 bawak sebab katanya nak bawak balik printer..amik buku2 skit...sekali timbang..dah lebih lak dari berat yang di benarkan..ari tu ateh ckp masa beli tiket dia cuma bayar utk 15kg..la ni dah bertambah 15kg..sekali kena tambah lagi RM225....nasib baik duit pinjaman dah dapat..ha..moral of the story..jangan sesekali mengada2 time cuti nak bawak balik mcm2...sib baik ada duit..kalau jenis x berduit...haru...
sok2 bagi tau awal2 balik bawak beg ke x..xde kena mcm ni..pengajaran tuh...lepas Dikno dah naik flight..kami meneruskan perjalanan ke Nilai 3..




next entry la yo..


1 comment:

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah