Monday, September 27, 2010

Kad Ulangtahun Kelahiran dari Mama dan Papa

Birthday kalau xde kad dan hadiah mcm x kena kan..budak kecik comel lote nih..happy sangat2 semalam semasa sambut birthday dia..walaupun majlis x seberapa cuma dihadiri jiran tetangga dan sedara mara dua tiga kerat...tapi berbaloi dan kami sekeluarga happy sangat tengok dia happy..makanan adalah superb masakan mama dia..Mak Lisa x sihat time ni dan xde sapa yang nak tolong...tapi alhamdulillah majlis berjalan lancar..kita tengok next entry citer ttg sambutan birthday Dania..sekarang sila la tengok kad ulangtahun pemberian mamanya...


muka bercahaya dan happy

pinky2 gitu...

Ainnul Dania Huda

Ada ucapan ringkas

"Happy Birthday Sayang dari
mama
&
papa
oho...Mama dan Papa (Bopren mama) yang bagi rupanya..bangga dia tunjuk kat Lisa dan suruh ambik gambar..kad ni together dengan hadia yer u olls..hadiah x snap lak gambar..tapi still ada cerita...Dania dapat 2 buah buku cerita..dia kan suka membaca..mama dia jenis x suka bagi hadiah berupa teddy bear ke apa sebab at last nanti benda tu berhabuk terdampar dalam bilik...elok la tambah pengetahuan dengan membaca..dah berjangkit hobi mama dia la gamaknya kan...mak borek anak rintik...


No comments:

Post a Comment

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah