Friday, February 27, 2015

Mee Kolok Dapur Sarawak & Hershey's Cookies

Assalamualaikum. ...ibuk2...bapak2.....waduh....kecapekkan aku semalam....tapi tu la...penat dengan flight delay...dengan penat pagi semalam kat opis.....ok hari ni aku masih belum nak cerita ttg jakarta...sekarang ada di guest house...memang jatuh cinta pandang pertama kat sini...mmg sgt2 recommend kalau korang nak pi Jakarta nanti....


Mee kolok yang aku makan kat Dapur Sarawak...masa pi UTC Sentul Selasa lepas...x dapat nak rasa keenakkan sebenar sbb masa tu hati tgh panas...orang ramai....kena calm baru sedap menikmati...mee tu mmg original dari Sarawak...Itu yg aku cam Sangat2


Bila stress bertandang aku akan banyak makan choc....so aku memang letak stick cookies Hershey's ni kat meja aku...kadang2 ada roti...x kisah la asalkan ada benda  untuk aku kunyah...

Stress memang x baik untuk kesihatan....tapi kalau dah terpaksa... nak buat macam mana kan...
Sebab tu aku ada kat Jakarta ni...release Tension....

Kejap lagi nak ronda2 kota Jakarta.....


15 comments:

  1. cant wait nk dgr cerita jakarta ni .... have a nice trip dear

    ReplyDelete
  2. dapat buah tangan dari Jakarta pun best gak ni...hehehehehehe

    ~Admin : QasehMuslimah-Munirah~
    http://qasehmuslimah-munirah.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. ingatkan salah masuk blog tadi tetiba keluar bahasa indon. ehheh

    ReplyDelete
  4. sedap kan mee kolok tu kak..wana suka mee kolok goreng dan mee kolok sup..bila teringin nak makan jalan je pegi lawas sebab kampung wana sempadan dengan lawas,sarawak ^_^

    ReplyDelete
  5. strees memang x baik untuk kesihatan tapi kudapan akak tu buat wana yang jadi stress tengok..terliur..adui!!!

    ReplyDelete
  6. nampak sedap mee tu..tak pernah makan lagi..

    ReplyDelete
  7. Salam, wahh mee tu walaupun nampak biase tp nampak cam sedap! hehe..haaa klw stress mmg banyak mengunyah ye kak? hehe :D selamat menenangkan diri (n_n)

    ReplyDelete
  8. teringin nak makan mee kolok ni nmpk sedap

    ReplyDelete
  9. Tak penah rasa lagi mee kolok ni SA....nampak jak rasa teringin diana merasanya...

    ReplyDelete
  10. Sama la dengan saya kalau stress jer mesti nak mengunyah. Alahai

    ReplyDelete
  11. Samalah dengan ai.. bila stress, makanan mesti kena ada depan mata.. huhuhu..

    ReplyDelete
  12. sedap betol lahh, sy suke biskut uhhh, fuhhh3!!!!!!!

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah