Wednesday, February 4, 2015

Menang Hadiah Utama GA Fuzamusa..

Tiada siapa sangka dan tiada aku menduga akan menang hadiah utama untuk Giveaway Sulaman Lace Heaven - Happy Birthday Fuzamusa ni...Tengah aku draft entry advertorial tetiba masuk komen bagi tau aku memang hadiah utama...laju2 klik...tgok2 memang betul...uiiii terharu betul...tetiba macam speechless...nak plak memang kain sulam tu aku minat dan diawal penyertaan memang berdoa kalau dapat kan...tp pada mulanya memang x letak harapan untuk menang sangat pun...sebab ramai giler penyertaan kan...

Alhamdulillah rezeki aku.....seronoknyaaaaa.....



Rezeki aku barangkali...first time dapat hadiah utama...bak kata Dianarashid hadiah pengantin baru...eh lambat lagi wedding aku kan...January 2016 nanti insyaallah...tp x per lah kira rezeki jugak la kan...walau masa masih panjang...boleh jer cepat2 tempah...dah x nyempat plak...hahahaha....

Apapun ribuan dan jutaaan terima kasih yang x terhingga buat Fuzamusa...keep in touch ye dear...siapa nak kenal dengan Fuza boleh klik link tu....

32 comments:

  1. best tu..boleh buat baju raya ke baju tunang ke..memang rezeki akak..tahniah kak

    ReplyDelete
  2. Tahniah.
    Best nye dapat kain sulam.

    ReplyDelete
  3. tahniah kak..memang rezeki akak tu..kain sulam tu cantik sangat :)

    ReplyDelete
  4. Tak de lambat nya..kejap je tu..pejam celik pejam celik dah 2016..kena buat persiapan dari sekarang la..tahniah..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu. Sekarang ni cepat jer masa berlalu. Kena prepare awal-awal dah SA

      Delete
  5. Nie yang cik akak jeles ni..cik akak tak dapat hadiah..kiki..tahniah akak

    ReplyDelete
  6. SA tahniah...seronok join GA dan rajin pasti akan dpt habuan yer...julia kena rajin mcm SA la join GA...yeyyy nanti dh buat baju upload tau hehehhe

    ReplyDelete
  7. hehehehe...congrats...takmau hulur2 sini ek..ekekeke

    ReplyDelete
  8. waaa untung sis menang. da rezeki sis kan :)

    ReplyDelete
  9. tahniah !!!
    aida x menang sob sob sob :(

    ReplyDelete
  10. Salam, wahh kenapa skang ni ramai betul blogger yg aku selalu BW menang hadiah ni, seronok betul tgk! Tahniah~ tahniah~ haha betul kate kak diana tu~ wee (n_n)

    ReplyDelete
  11. congrates akak...nk buat baju pengantin ke?? saya ingt nk suruh buat baju raya..hehe

    zinziemeewah

    ReplyDelete
  12. cantik buat baju kebaya ni kan kak..

    ReplyDelete
  13. Tahniah Sa..
    Kita pun menang jugak dapat shawl

    ReplyDelete
  14. Alhamdulillah..
    Tahniah SA
    Nanti posing yer :)

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah