Thursday, February 12, 2015

Update Qhaira 11 bulan

Dah lama rasanya x update pasal anak buah kesayangan aku ni....Aleesya Qhaira Wilda yang akan genap 11 bulan x lama lagi..makin besar makin bijak makin lasak...dan maintain makin bam bam....bulat..dobot....semua ada...manja pun ye jugak....sekarang banyak habiskan masa dengan Qhaira...if dia xde macam x best...suka tgok keletah dia.sekarang dh boleh berjalan sikit2 dah....asal melangkah je akan cepat terbabas...terhantuk sana sini pas tu melalak..pas  tu buat lagi...memanjat pun kuat ni..x padan ngan gegirl....


Kalau tgok Iklan mmg leka....panggil pun buat dekk je....


Kalau nampak pgg hp confirm laju2 dia dtg...pas tu konon2 nak cakap..Ingat mami call


Ni menari la ni....dgn badan bulat mcm tu..buat org geram...


Qhaira ok je If main sorang2....


Mulut bising ni...asyik bercakap je tp x tau apa butir cakap dia.....bahasa german gitu....nak main macam org besar tp si kakak kembar x mo main sama....kesian....
Main ngan mama je eh...



Minggu depan nak buat berendoi anak angah....sekali dengan majlis bertunang Acu...ye minggu depan 21hb...sebab tu skrg aku sibuk sgt buat persediaan nak kenduri..dengan bz kerja..biasa la awal tahun...terpaksa decline 2 review...aduhai sedihnya....
Majlis pertunangan ni agak tertutup cuma di kalangan family ngan saudara mara mak abah serta pihak lelaki...ada la hemput kawan2 adik aku kot...sbb dia kan kerja kat Penang nanti...Isnin ni lapor diri...18hb mlm balik ke seremban semula...sib baik ada flight....kelam kabut la tu nanti...jd stress kat dia la nanti tu sbb baru sudah induction program...terus posting...dh la latihan kat laut...hitam kulit....dugaan betul....

Majlis bertunang aku nanti buat berendoi untuk qhaira plak....

Hari ni aku bz jugak lagi....

Tabah la hati....





20 comments:

  1. Comel sangat qhaira..heran juga tengok dia ;)

    ReplyDelete
  2. Banyaknya aktiviti..apapun, semoga semuanya berjalan dengan baik ya Kak..

    ReplyDelete
  3. alolo..dia dah boleh toncet rambut la...makin membesar,makin banyak keletah nya kan..seronok tengok

    ReplyDelete
  4. Salams SA, bulan busssy :) semoga segalanya dipermudahkan:)

    ReplyDelete
  5. busy sgt tu kak..penuh giler jadual..

    ReplyDelete
  6. OK juga dalam majlis bertunang buat majlis utk baby sekali.
    Selain jimat meriahnya berganda:)

    ReplyDelete
  7. Comel qhaira bam bam. Smg dipermudahkan sgl urusan.

    ReplyDelete
  8. dah besar...kejap je masa tu berlalu...
    nanti bila dah besar mesti rindu sangat masa die kecik2 gini...hehehehe

    ~Admin : QasehMuslimah-Munirah~
    http://qasehmuslimah-munirah.blogspot.com

    ReplyDelete
  9. Salam :D alahaii comelnyeee si Qhaira ni kan (n_n) budak2 mmg leka tgk iklan kan, maybe sbb iklan byk pergerakan..hehe..selamat bertunang kak..wish me too~ hahah..semoga semuanya berjalan lancar..amin~ (n_n)

    ReplyDelete
  10. busy sungguh akak ni. hehehe. comlenyaaa qhaira. geram tengok ^^

    ReplyDelete
  11. maknanya sepanjang tahun ni memang penuh dengan majlis keluarga la nampak nya..

    ReplyDelete
  12. seronok kan bila ada budak kecik di rumah.. macam2 keletah dia yg akan buat kita gembira.. :)

    ReplyDelete
  13. Padat jadualnya..
    Moga SA kuat dan sihat hendakNYA..

    ReplyDelete
  14. Leka betul main tu kak..hihi..comel

    ReplyDelete
  15. awat la comel sangat..geram tengok..hhehe

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah