Tuesday, February 10, 2015

Lunch Orang Busy...


Tengah2 leka buat keja tadi...rasa macam pelik kenapa lengang je  opis ni....tgok jam dah kul 1.30 pm..laaaa...time makan...aku bleh x sedar....dari semalam aku sangat2 bz dengan macam2 task...sampai x sempat tgok blog...x sempat nak beramah mesra dengan testimonial...nak pi tapau dh lambat sure banyak benda dh abih...er order burger je la ngan brader biasa tu..
Telur x mo...mayo x mo...sos ngan lain2 ok...brader tu tanya pesal x makan telur..aku ckp aku on diet...mkn daging roti ngan sayur2 x pe...dia bg aku sayur lebih..cisss perli ke apa...
Apa pun ni la lunch org busy ari ni....semalam lagi kesian x makan langsung....
Mmg x sempat....

Hi korang...sabar la eh..SA korang ni tgh bz...pasal soalan aku pagi tadi tu...

Ok thanks so much..aku pi renew kat UTC Sentul nun la...

Cuma x tau nak pi bila.....minggu ni x dan..minggu depan kot...

Flight aku 27hb...

24 comments:

  1. burger pun blehh lahh buat lunch. heeee ^^

    ReplyDelete
  2. hai sis
    nampak menyelerekan burger itu..
    dah tengah lapar ini hihi

    ReplyDelete
  3. akak..jgn lupa mkn..kesihatan tu penting..:)

    ReplyDelete
  4. Bz bz jugak sis kesihatan sila jaga :)

    ReplyDelete
  5. lapar pulak tgk burger SA.. sini malam2 je ada jual huhuhu...

    ReplyDelete
  6. Normal sis , kalau dah bz mmg lupa terus waktu makan. Selalu je Ty jadi camtu..

    ReplyDelete
  7. sama la kak.. kalau busy tu, memang tak perasan masa.

    ReplyDelete
  8. ish along lapo lieya dibuatnyer tgk menu along...

    along mkn jaga tauuu...kang gastrik kang....

    ReplyDelete
  9. simple lunch..
    tp sedap tu..jarang makan burger siang2 :)

    salam perkenalan sis & jemput ke blog nana

    ReplyDelete
  10. Dah lama x makan beger. Cam sedap je.

    ReplyDelete
  11. nak gi mana la tu kan kak..wah..mesti best ni..yang penting keluar dari Malaysia ni..hehe

    ReplyDelete
  12. eh same je busy kite ni ek... keje makan gaji cam tu lah kan

    ReplyDelete
  13. bestnya makan beger ni...nak-nak pulak yang jenis leleh camni...huihh..kena singgah beli beger la balik nanti..

    ReplyDelete
  14. SA pagi2 bawak roti untuk alas perut kot2 tak sempat pi lunch..tak elok juga biar perut kosong waktu tengahari..

    ReplyDelete
  15. makan burger tak diet ye kaklong :p

    ReplyDelete
  16. Sibuk tu sibuk la juga, jangan sampai abaikan kesihatan tau... :)

    ReplyDelete
  17. bila dah sibuk menu ringkas je la kan..janji perut tak kosong

    ReplyDelete
  18. Salam, hahaha sempat org tu perli ye bagi sayur bebanyak :p

    ReplyDelete
  19. Sekali sekala boleh lah jamu burger macam nie kak..cik akak makan burger isi kat dalam je di makan..haha..

    ReplyDelete
  20. dah lama tak makan burger..huhu..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah