Saturday, February 14, 2015

Sabtu di Simpang Pulai....

Apa cer titiba ada kat Simpang Pulai ni...adoii...mak abah aku kan duk pi hantar si Acu ke Penang..x kan aku nak tinggal sensorang kat umah kan...ate  ikut adik aku pi Simpang Pulai ni la...kejap lagi nak balik ke Seremban plak semula. .dah jadi kerja plak kan..padahal kat umah tu banyak lagi kerja.....


Bestnya dapat urut kaki..nak urut Satu badan buat review spa terpaksa decline..bulan ni mmg bz sgt2...x sabar nak tunggu cuti 27hb....boleh pi massage satu badan....
I really need rest.....
Till then...Happy weekend korang.....


16 comments:

  1. alang2 dh ke simpang pulai nak cameron highland terus la SS hehehe

    ReplyDelete
  2. bestnye g spa..
    blh terbyg bestnye berurut..
    hehe

    ReplyDelete
  3. Selamat hujung minggu Kak..best jugs tu dapat urut kaki yang penat.. :)

    ReplyDelete
  4. body need rest
    happy weekend too :)

    ReplyDelete
  5. Happy weekind kak surya. Best dpt urut kaki di spa. Hilang sket lenguh kaki...

    ReplyDelete
  6. cuti panjang ke SA..boelh la rehat2 kan badan..letih jugak kalau asyik tumpu pada kerja je..

    ReplyDelete
  7. Happy Weekend Suria.. Ini lah masa boleh panjangkan sikit rehat.. huhu..
    best tu massaging body..

    ReplyDelete
  8. Rest and happy weekend kak amanda...

    ReplyDelete
  9. Salam, wuihh bz betul tu..take care okay (n_n) happy weekend~

    ReplyDelete
  10. Dapat rehat pepuas best kan.. ;)

    ReplyDelete
  11. nak massage jugakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk .. T_T

    ReplyDelete
  12. Jauh sangat tu akan berjalan..xpelah kalau boleh massage lepas kepenatan..rasa lega sikit kan..hee

    ReplyDelete
  13. Urut kaki pun ok kak...tapi kalau urut satu badan...memang lenguh2 ilang

    ReplyDelete
  14. dapat ururt kaki pun dah rasa nikmat kan kak..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah