Wednesday, February 25, 2015

Top Komentator February 2015


Tahniah buat 3 pemenang utama..tp memandangkan aku sangat2 happy dengan pencapaian aku bulan ni makanya aku dengan besar hati nak bagi hadiah buat semua pengomen tegar diatas...untuk bulan ni je tau....hadiahnya tungguuuuu.....well...korang yang tersenarai diatas sila la email alamat korang

Tajuk : Pengomen tegar February 2015

Email : suriaamanda@yahoo.com

20 comments:

  1. wah..tahniah kak...address saya msh ada lagi kan kak?hihi

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah..thanx banyak2 ya akak..moga makin murah rezeki akak..amin

    ReplyDelete
  3. wah...tahniah semua...Lyn Damia kata hadiah dia bagi kat saya..dia tak mau..


    ekekekekek

    ReplyDelete
  4. Tahniah ye kak.....banyak rezeki akak..kikiki..

    ReplyDelete
  5. tahniah ;) semoga bertambah -tambah rezekinya

    ReplyDelete
  6. Salam, wahh even xdpt hadiah, tp aku rasa berbangga dpt jadi pengomen tegar blog akak yg paling corot..hahaha :D tahniah pada top 3 pengomen :D

    ReplyDelete
  7. Masih lagi disini..tahniah semua :) tq kak

    ReplyDelete
  8. Tahniah semua termasuk la untuk diri saya ni

    ReplyDelete
  9. Kita dah dapat hadiah tu tapi serius sampai ke hari ni tak sempat lagi nak wat entry khas utk hadiah tu.. uwaaaa...

    ReplyDelete
  10. ala, rugi lakk tak join time ni, hahaha

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah