Friday, February 27, 2015

Sabtu Melayan Anak Buah....

Sabtu aku last  2 week sgt2 boring...sebabnya Dania tiada disisi.....Dania ikut atuk ngan Wan pi Penang...tau ari tu x yah la balik Seremban kan...xde nk lepaskan review job yg dapat tu.. 
Tp x pe la...lepak ngan anak2 buah pun dah ok...dah macam2 ragam dah..
Nak2 si kembar tu...


Si manis Adeliya....


Si comel Qhaira....


Budak tecit ni suap apa je dia nak...nganga je



Si cheeky Aressa


Nampak je behave...tp x pun...


Peace dari Adeliya


Peace dari Aressa


Well anak2 memang mampu ubah  emosi kita..dari stress terus rasa tenang yg amat2...
Lagi2 bila kakak Dania kecik2 dulu...asal balik je mama dari kerja...berlari2 dia sambut...
Menjerit2 mama balik..mama balik...
Ya allah..how i really missed that moment....

Mungkinkah ada peluang untuk aku merasai moment tu sekali lg?...

Hanya allah yg tahu...


13 comments:

  1. Dah besar si kembar makin cantil..geram tengok..nampak behave je dlm gambar ni..

    ReplyDelete
  2. akakkkk...meh wana tolong jaga anak2 buah akak yang comel2 tu..nak juga try jaga si kembar tu..mesti fun..heheh ;D

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum kak SA..lama tak singgah blog akak..hehe..comelnya Qhaira.. :)

    ReplyDelete
  4. Salam, haha melayan budak2 ni mmg hilang stress tau..seronok tgk keletah diorang..hehe insyaAllah kak, mesti dapat rasa lagi..hehe aminn (n_n)

    ReplyDelete
  5. InsyaAllah..kalau ada rezeki dah tentu SA berpeluang..sama2 kita dokan ye/..

    ReplyDelete
  6. Weekend melayan anak2 buat ilang stress kan

    ReplyDelete
  7. alin pun layan anak yg kecik2..anak sendiri dah bosar..hehehe

    ReplyDelete
  8. InsyaAllah.. ada rezeki masa tu nanti dapatlah Dania kawan.. ;)

    ReplyDelete
  9. yeahhh, inshaALLAH........ smg dapat lg peluang mcm tuuu, so cute lah merekaaaa

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah