Monday, February 23, 2015

Always Leave Office On Time..????


Memang ayat2 kat atas tu ada betulnya tp tidak berpihak pada aku pun....aku nyer rutin terbalik..extremely busy...Bila baca balik ayat2 kat atas tu buat aku menyirap Especially yg sesiapa yg stay lama kat opis tu is a fool sbb x pandai manage kerja....cer dia kat tempat aku yg everything adhoc....dia sure stress macam aku jugak....betul work is never ending process...tp kalau dh hari2 bertambah....org yg mental ok pun boleh sakit mental....Nak2 aku yang keja kat IPP company ni....
Trust me...so..org yg buat research ni pd aku dia x kaji betul2...kena buat balik ni.. x 100% tepat..
Korang setuju ngan aku?

Another 3 days to go.....

14 comments:

  1. Kalo keje adhoc mmg kene stay up la di iffice x boleh nk balik awal la..

    ReplyDelete
  2. hehehehe...biasalah kajian dieorg...kadang2 bukan ambik dalam semua situasi...

    ~Admin : QasehMuslimah-Munirah~
    http://qasehmuslimah-munirah.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. kerja xsiap xkan nak blk awal gak..huhu

    ReplyDelete
  4. Opis ju kerja bermusim...dewan x bersidang tepat jam 430 dah punch out SA...SA xper leh kumpul duit OT byk2..sabar ye SA

    ReplyDelete
  5. kalau kerja banyak memang takdenya leave on time..kat Malaysia susah nak camni kot kan..

    ReplyDelete
  6. rasanya yang buat artikel ni cuma pandang pada diri dia sendiri je kot..tak boleh gini..kalau nak tulis macam ni kena tulis dalam diari dia je..hahahahah

    ReplyDelete
  7. ermm tak tentu gak SA, cam kite ni 24jam keje.. kekadang memalam pun bos call..

    ReplyDelete
  8. Salam, wah emo betul kak pasal ni..pada aku bukan staff pekerja yg stupid sbb balik kerja lambat, tp majikan yg stupid sebab bagi kerja belambak lepas tu kena siapkan cepat..tu yg staff kena balik lambat..ishhh!! emo jugak sudah, hadoi~ :p

    ReplyDelete
  9. ada tempat mungkin kena , ada tempat mungkin tak kena pulak kan

    ReplyDelete
  10. Tak kena pada diri sendiri, boleh lah kate gitu kann.. tapi saya memang balik on time. Keja siap tak siap, balik kena on time..heheeh

    ReplyDelete
  11. Lain orang lain cara kerjanya kan.. ;)
    Bukan semua mampu balik on time.. ai balik on time sebab nak amik dak Kakak balik sekolah.. hehehe..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah