Thursday, February 26, 2015

Depart to Jakarta...Babai Malaysia


Stress kat opis dari pagi..
Ke hulu ke hilir buat adhoc job...buat aku rasa nak menjerit.. .dengan hampir tertinggal flight...omg.. its really make me headache...make me painful...
Kul 1 amik ERL terus ke KLIA1...memang berdoa sepanjang jalan agar perjalanan aku mudah..i really hate adhoc task...Nasib baik dah awal2 checkin..boarding pas dah ada segala...perut lapar tolak ke tepi....

And now aku dah ada kat gate C3..menanti flight KLM Boeing 777 ke Jakarta...

Semoga selamat perjalananku...

Semoga Indah perjalananku....

Doakan aku kawan2.....amin.....

16 comments:

  1. Assalamualaikum SA, selamat jalan. semoga semuanya dipermudahkan. enjoy ur trip sis ~~~

    ReplyDelete
  2. Semoga akak selamat tiba di destinasi :)

    ReplyDelete
  3. Safe journey...enjoy your vacation kak ^^

    ReplyDelete
  4. selamat bercuti SA..rehat2 kan fikiran tu..lupakan kejap kami kat sini..ahhahaha

    ReplyDelete
  5. Moga dapat tenangkan hati dan rehatkan minda di sana.. ai is so bz.. tak dapat nak kejar top 3 pengomen tegar..

    ReplyDelete
  6. semoga akak dapat ketenangan yg akak cari.. ^_^

    ReplyDelete
  7. Salam, semoga akak sampai pergi dan balik dgn selamat..aminn (n_n)

    ReplyDelete
  8. Wah pegi sorang je ke. Sempat lagi datang opis tu. Enjoy your holiday. Syoknya syoknya

    ReplyDelete
  9. Memang gelabah kalau dah rushing..dalam hati memang xputus berdoa

    ReplyDelete
  10. Babai SA.
    Dah selamat balik dah pun, hehehe

    ReplyDelete
  11. kalau rushing, perut lapor pn kena ditolak tepi2, hehee

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah