Wednesday, February 25, 2015

Renew Passport @ Immigration Jalan Duta


Hi korang...
Aku disini...Kompleks Jalan Duta ....masih menunggu untuk urusan renew passport...nak renew sekarang senang je....x yah isi2 borang...tp memang hazab nak tunggu la....kata 1 jam siap tp la ni dh lama giler....semalam lagi mencabar dimana semua utc full...no pun dah habis...esok nak terbang ...ari ni gigih kuar rumah pagi2...pi yang kat Jalan Duta ni...terpaksa amik half day...

Esok flight aku kul 2pm...pun aku amik half day jugak...sabar je la.....

Jakarta ...mu tunggu aku datang....


23 comments:

  1. penantian suatu penyeksaan.. ihiks..

    nt beli ole2 kat jakarta.. tehee

    ReplyDelete
  2. wahhh nak ke jakarta. save journey kak ^^

    ReplyDelete
  3. Safe flight kak ! Oh ole ole sekali. :P

    ReplyDelete
  4. selamat jalan dan selamat kembali.. :D

    ReplyDelete
  5. Betul. Sgt lambat sbb terlampau ramai org. Isnin sue pergi dkt kelana jaya 9.15am no dah habis berkejaran ke kajang dpt juga nombor tp tunggu 6 jam baru settle urusan...

    ReplyDelete
  6. Ehh kaki sapa tu Kak, moga semuanya d prmudahkn urusan

    ReplyDelete
  7. Mak tuari buat kat UTC Pudu Sentral... hazab juga menanti...

    ReplyDelete
  8. weeewiittt..gie shopping barang2 kawen nyeah kak?..hehhe..

    ReplyDelete
  9. Wah nak pergi berjalan ke..bestnya

    ReplyDelete
  10. holiday punye pasal no hal lah..hehehehe

    ~Admin : QasehMuslimah-Munirah~
    http://qasehmuslimah-munirah.blogspot.com

    ReplyDelete
  11. Penat tunggu hilang bila dapat terbang ke jakarta kak :)

    ReplyDelete
  12. syok nye holiday..!!
    CIk Darling biasa buat kat Kajang
    tapi pukul 7 dah terpacak la kat situ.. hahahaha

    ReplyDelete
  13. wah..bestnya g bercuti..akak nak ole2..:)

    ReplyDelete
  14. Hmm.... kalau dah flightnya esok memang lama ke tak kena tunggu jugalah SA..

    ReplyDelete
  15. wah, bestnya akak..nak pegi jakarta ya.. :)

    ReplyDelete
  16. fuh, risikonya tu :D nanti kena bawak old passport la ye sbb dah beli tiket guna no passport tu?

    ReplyDelete
  17. OO...ke jakarta ye??sampaikan peluk cium untuk Krisdayanti..ehehheh

    ReplyDelete
  18. haihh bila la Za boleh pi Jakarta..hehe

    ReplyDelete
  19. Bab menunggu memang menguji kesabaran.

    ReplyDelete
  20. Bab menunggu ni ai tahan 2 jam je.. lepas tu mulalah nak berasap kepala.. :(

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah