Thursday, February 5, 2015

Bila Bloggers Bertemu Muka...

Bila ada food review atau pun event2 yang melibatkan blogger memang menjadi medan perjumpaan la x kisah blogger baru atau blogger lama kan...seronok bila selama ni bersua tanpa muka dan suara dalam alam maya pas tu boleh bertemu kat event or food review..ni masa food review di Coronar Del Mar Sabtu lepas...walau ada bad Experience tapi tetap havoc bila bersua muka dengan mereka2 ni...
Ada yang dah lama kenal dan ada yang baru kenal...ada yang x kenal tp berkenal2 on the spot...entah apa la ayat aku ni kan....



Dengan Idzwa...


si manis Julia Johari...


Anak si Julia Johari...Qi the hensem boy...aunty nak amik gambar dia refuse...x mo katanya siap buat muka...last2 dapat gak candid


one more pose with Julia...buruk betul rambut setting siang tu dah loose...


Dengan Sally si adik yang comel...lama x jumpa..last jumpa masa event Coffee Planet...


dengan NunuEera...wife JMR


bertiga ngan si Ayyan 


si ensem Dayyan....kusss semangat badan dia...nampak jer kurus...tp boleh tahan semangat...

Dgn Nooraini Zuber a.k.a mrs puex...nice knowing u dear....


Ada gak blogger2 yang x sempat bergambar masa tu...sedih kan...aku pun rushing sebab ada event lain...dengan Roshidayu pun x sempat nak bergambar...pas tu ada gambar dengan Nooraini Zuber..cuma gambar aku amik kat FB....takpe la...ada nanti aku sumbat je kat entry ni...to all...nice knowing you dear...hope to see you alls again next event...keep in touch....

42 comments:

  1. Lovely entry SA...oh my rasa nak nangis baca...love u SA...loveee u...sempat juga SA snap gambar si bujang Qi yg ngada2 sombong kalah retissssssss xmo bergambar...ngada Qi malam tu...ramai nak amik gambar ngan dia leh dia jawab 'TAK MO" grrrrrrrrrrrrr....cubit pipi baru tau hahaha...cantik la gambar SA ambik...terus rasa cm kurus sikit dok sebelah SA...hahhahahhhaha alaaa x puas sembang...ju plak dtg lambat...adeh...nice to meet u SA...mmmuahhhhhhhhhhhhh :*

    ReplyDelete
    Replies
    1. alahai yunk...kenapa plak sampai nak nagis baca ni...cuma ye la waktu terlalu cemburukan kita masa tuh...kalau x boleh je borak2 lama2 kan...

      Delete
  2. Bestnyaaaa dapat pergi food review ! Sally dan makanan memang berpisah tiada eh ? Wakakaka. :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. sebab tu sally tetap comel di hati akak..hahahaha...best memang best la dik sebab makan free kan...

      Delete
  3. siap ada gathering lagiii... bestnya.. nak jumpa jugak hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. tunggu akak Nikah dik...akak jemput gathering sesama dan makan free hahahahaha

      Delete
  4. Bestnye dpt berkhuwah dgn geng2 blogger mcm ni ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang best Su...bestnya bila bab posing2...

      Delete
  5. seronok dapat jumpa blogger2 kan....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Huwaaaaa nak jumpa Alin lagi...tahun lepas jumpa kejap sgt

      Delete
  6. wah, seronok la kan kak dapat bertemu 4 mata dengan blogger..dapat mengeratkan silaturahim..

    ReplyDelete
  7. nanti kalau fiza dapat jumpe akak make sure dapat snap jugak :)

    ReplyDelete
  8. sy blogger suam2 kuku je.. mls nk update.. huhu..
    ayyan kuss smgt mcm ddy dier.. :)

    ReplyDelete
  9. 1st jumpe 1st time nmpk dlm hati terus ckp "wahhh cantik nyer wahhh kurus nyerrr wahhh tinggi nyerrr suria amanda ni.." terus speechless >_<

    ReplyDelete
  10. salam..hi singgah sini..

    nice to meet to sis..

    xoxo,
    ainie a.k.a mrspuex

    ReplyDelete
  11. Seronoknyaaaa dapat pergi event food review ^_^

    ReplyDelete
  12. besntya dapat jumpa ramai blogger kan SA

    ReplyDelete
  13. jumpa kita bila plak sis, hahaha.. In Sha Allah ada rezeki kita jumpa lagi ok :)

    ReplyDelete
  14. SA balik cepat ke time tuh? best tak? hahhahahahhha

    ReplyDelete
  15. tu laaa.... at least dapat meat and greet dan dapat jumpa encik gula gula hati kan....

    ReplyDelete
  16. belum ada peluang jumpa sesame blogger lagi

    ReplyDelete
  17. aida lom pernah gi event blogger.
    seronok yg dok di KL, byk event boleh join...

    ReplyDelete
  18. Salam, wahh seronoknya..haha yg budak kecik Qi tu dh besar mesti hensem, pandai pulak xmo amek gambar tu, hihi malu agaknye.. :p

    ReplyDelete
  19. alahai bestnyaaa event macam ni..
    dapat lepak sesama blogger makan makan..

    ReplyDelete
  20. Wow bestnyer dpt brsemuka dgn blogger2 femes... Btw,visit me on shukranzahari.blogspot.com ..happy blogging

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dengan ai pun keep in touch tau.. hehehe..

      Delete
  21. bestnya......dahla dpt mkn free. dpt jmpa kwn2 pula tu...

    zinziemeewah

    ReplyDelete
  22. Kalau dah jumpa memang tak lepaskan peluang nak bergambar..bukan senang nak jumpa pun kan :)

    ReplyDelete
  23. 1st time kita jumpa..memang awesome korg! .. tu muka Dyyn cam teruja giler acik SA snap gmbr dia

    ReplyDelete
  24. bestnya dpt jumpa blogger!

    ReplyDelete
  25. hahahah...Qi tak mau bergambar??sombong betull..mentang2 la kacak..ekekekk

    ReplyDelete
  26. Wow untung lah akak..entah bila lah cik akak nak bertemu semua blogger..kiki

    ReplyDelete
  27. Wah bestnya akak.. dpt jumpa ramai blogger.. bila pulak kita berpeluang nak jumpa nie...hee

    ReplyDelete
  28. Wah bestnya akak.. dpt jumpa ramai blogger.. bila pulak kita berpeluang nak jumpa nie...hee

    ReplyDelete
  29. Seronoknya dapat jumpa ramai blogger.

    ReplyDelete
  30. bestnya dpt jumpa kawan2 blogger.. meriah walaupun tgk dlm gambar je..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah