Monday, February 2, 2015

CNY Flashmob Atas Escalator @Avenue K

Macam2 program CNY sekarang ni kan...x sampai lg 2 minggu kita akan sambut CNY...kita? Ye lor..kata 1 Malaysia. ..diorg cuti kita pun cuti...x sampai 2 minggu lg adik aku pun nak bertunang..adoi...confirm bz.....

So smlm masa jalan2 kat Avenue K tu ada la promosi..tgh jln2 tetiba tgok ada flashmob...giler tul menari atas escalator...first time tgok ni..so amik le gambar...korang tgok gambar je la....






Boleh tahan la meriah cuma crowd x ramai...
Ramai pi Pavvy ngan Klcc kot....x pun pi Sogo dan Mid Valley...xde apa menarik kat sini...so make a move pi Pavilion....

Mmg xde rasa nak  jln2 la...paneh semacam...

Ni lom meriah ngan  mercun n


31 comments:

  1. gigih betul menari kat escalator ye..selalunya Chinese New Year memang meriah..tunggulah bunyi mercun pulak nanti kan

    ReplyDelete
  2. amboii siap menari atas escalator. hahaha :D

    ReplyDelete
  3. Kita tumpang cuti panjang jer Suria.. boleh pergi beriadah dengan keluarga.. lama tu kan cuti 4 hari.. balik kampung cantik ni :)

    ReplyDelete
  4. Nak tergelak pun ye juga bila tgk mereka menari atas escelator. Cantik pun ye juga...

    ReplyDelete
  5. Nanti mesti ada orang main naga kan? Hehehehe

    ReplyDelete
  6. hahaha creative btl choreographer die hehehe :)

    ReplyDelete
  7. mujur kain tak tersangkut dekat escalator tu :p

    ReplyDelete
  8. tarian kretif atas escalator tapi sangat bahaya silap haribulan,, harap2 tiada apa yang berlaku,,

    ReplyDelete
  9. nasib baik takde yang tersadung kaki.. kalau tak bergolek atas escalator hehehehe

    ReplyDelete
  10. tarian naga sambil lambung limau.. pernah tengok, n dapat la sambut limau free.. bawak budak2, derang seronok la tengok..tapi bingit ngan bunyi muzik.. mayb sebab tempat tertutup mcm mall

    ReplyDelete
  11. tuuu diaa....xde tempat dah nak menari...kekeke

    ReplyDelete
  12. betull..kat sini pun pasaraya kecik2 pun jadi meriah nak sambut CNY..masuk2 je dah berpinau mata merah sana sini..hahah

    ReplyDelete
  13. Amboi. Macam best je kan ;D hehe

    ReplyDelete
  14. Tak pernah tengok lagi acara macam tu.. ;)
    Sekarang panas berdenting rasanya.. pijar muka bila keluar waktu lunch..

    ReplyDelete
  15. amboi...meriah amoi joget kat escalator....heheheh

    ReplyDelete
  16. Nak ikur trend omputih kan mesti la da bom giteww.

    ReplyDelete
  17. Menarik..
    Atas eslator pun boleh perform.
    Lain daripada yang lain..

    ReplyDelete
  18. Menarik..
    Atas eslator pun boleh perform.
    Lain daripada yang lain..

    ReplyDelete
  19. wah, hebat tu kak suria..x penah lagi wana tengok penari menari di esculator..menarik!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ye la wana...macam-macam idea diorang ni nak menarik perhatian orang ramai.

      Delete
  20. boleh dikatakan flashmpb yang rare sebab menari atas escalator kan

    ReplyDelete
  21. Isk. Boleh lah menari atas tu..

    ReplyDelete
  22. Lain dari yang lain.
    Tentu menarik dengan bunyi gendang..dumdamdumdam tu

    ReplyDelete
  23. tak pernah tengok lagi yg mcm ni..hehe..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah