Thursday, October 26, 2017

Spread Your Love With Little Happy Potato..


Hi korang...

Macam - macam cara orang sekarang nak surprisekan orang tersayang kan?Rata- rata korang perasan kot ramai blogger yang publish kat social media sebiji kentang dengan notes of love?Sebenarnya ini adalah the unique way to make someone yang korang sayang happy...boleh buat diorang happy bila menerima message istimewa dari sebiji potato yang korang kirimkan..kira boleh la sampaikan message untuk suka- suka melalui website..sebiji potato di kenakan harga RM10 dan message di atas potato macam yang SA dapat tu tidak lebih dari 70 character.

Mana la tau kan ada antara korang minat kat someone atau nak hantar message minta maaf dan tak tau cara yang boleh menggembirakan hati orang tu..korang boleh pilih cara ni..maybe nak letak nama korang sebagai pengirim atau nak kekal rahsia pun boleh..zaman sekarang kan semua nak buat surprise dengan cara tersendiri. Sebab tu Website Little Happy Potato ni wujud..orang yang terima potato tu sure tersenyum panjang bila dapat message melalui potato kan...Nampak macam benda bodoh je kan..tapi sebenarnya ianya kreatif sangat...

Korang kalau nak hantar message gunakan kentang ni boleh check kat website Little Happy Potato..mana tau nak bagi message kat secret admire ke, nak bagi message nak pujuk husband/wife merajuk ke, nak bagi message nak ayat girlfriend/boyfriend ke kan? Nak bagi kat boss korang pun boleh...SA tengok kat kad yang disertakan tu ada amaran yang potato ni tak boleh dimakan...tak tau plak sebab apa..takut plak kalau main belasah je makan kan..mana tau dia suntik ke apa potato tu untuk bagi tahan lama ke...wallahualam...SA tak diinform plak pasal ni....

Website : www.LittleHappyPotato.com

Instagram : www.instagram.com/LittleHappyPotato/

Selamat Mencuba!!!

26 comments:

  1. Tuhlah..ada amaran tak boleh di makan. Kalau simpan lama lama tak busuk kot kak..

    ReplyDelete
  2. comei jew dapat pesanan kentang. Tapi kalau miza dapat terus buat karipap jew hehe tak tahan simpan lama hehehe

    ReplyDelete
  3. Patutlah ramai yang share pasal potato nie.. Unik betul..

    ReplyDelete
  4. nak makan pun tak sampai hati, comey sgt

    ReplyDelete
  5. Sayang juga kalau kentang buruk begitu a
    Sahaja..

    Sayang punya pasal.la tu

    ReplyDelete
  6. hamboi..klu sampai dekat nieyl,potato jadi masak kari ler..hihihi

    ReplyDelete
  7. eh tak tahu pulak ada trend kentang ni. Comel je tapi yang tak bestnya, perishable product :(

    ReplyDelete
  8. Alolo comel sangat Cara ni.. dgn potato pun boleh sampaikan Rasa Hati kan

    ReplyDelete
  9. unik cara ni. boleh try nanti hehe

    www.maisarahsidi.com

    ReplyDelete
  10. Little happy potato ni sangat comel...bila la nak dapat potato dari kak SA pula :)

    ReplyDelete
  11. Wah..so sweet! Tp potato tak la sweet mana..sweet lagi sweet potatoes 🤣

    ReplyDelete
  12. Good idea juga cara nak spread love macam ni..kreatif!

    ReplyDelete
  13. rare ni... mesti orang yg terima terkejut.. haha

    ReplyDelete
  14. kretif sangat kak.. cute mcm ni hehe

    ReplyDelete
  15. Kalau pakai kentang kat rumah kita munkin membusuk la jawapannya kot. May be dah ada ltk bahan chemical supaya tahan lama. Bagis juga idea macam.ni. kreatif!

    ReplyDelete
  16. Hehehe...kelakar pun ada..comei pun ada, mcm2 kekreatifan yg diorg ilhamkan. Kalau akak dpt ni, akak buat masak kari or masak lemak..simpan lama2 takut busuk..:D

    ReplyDelete
  17. Kreatif btul..
    Maybe tak boleh makan sebab dia suntik pengawet utk bagi kentang ni last longer kot

    ReplyDelete
  18. wahhhh potato bukan saja sweet tapi kaya dengan potasium

    ReplyDelete
  19. hahah cute je lah idea diorang nih ^_^
    Siap warning jangan makan lagi..baru terfikir kalau dapat kat Annur, nak buat inti pau ayam je haha

    ReplyDelete
  20. Lain dari yang lain ni. Hantar mesej pakai potato je. Baru lah menarik.

    ReplyDelete
  21. Kreatif dan comel jugakan benda ni... haha.. kalau dapat kentang ni, rasa macam nak tergelak je :D

    ReplyDelete
  22. hahhaa its funny to use potato but i find it weird cos potato no sweet...mayb candy is more sweet....potato feel warm for me...

    ReplyDelete
  23. Wah ada cara baru untuk melamar ye.
    Serononya nanti nk try beri kpd kawan la

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah