Tuesday, October 24, 2017

Nasib Baik Anak Sorang Je...Dania Meroyan Nampak Smiggle

Okey last part bonding mama dan anak dara...haih x abih2 lagi...elok nak balik ke Seremban last week kan..Dania nak jenjalan kat NuSentral..saje pusing- pusing sebelum balik..Deepavali kan..haruslah KTM penuh dengan orang..sebelum balik tu..singgah kejap kat Smiggle ni..ikutkan x nak la dia masuk kan..puas zikir dalam hati...puhhh...puhh...jangan la dia nampak..sekali dia dah nampak dia menonong masuk Smiggle ni ha...omak eh kat belakang geleng kepala je...Huiyoooooooo...banyaknya benda besttttt....haaaa..memang la best..harga lagi best kakak oiiiiii.....seronoknya mamaaaa....eh.ini cantik..eh..yang purple cantik la...ahhhh sudah mama dah risau dah kalau dia berkenan..sekali dia belek harga..dia letak balik...giler la..mahalnya....haaaaaaa....i told you kan...mahal kat sini...30 min tunggu dia kat sini...SA zikir lagi..jangan la dia beli or ambik yang mahal2....risau weh sebab lom gaji...


Kalau Dania ambil yang 5 item RM18 ni boleh tak ma?


eh...buku ni cantik la ma....


Bag atau item untuk anak lelaki pun ada tau...


Comel kan..maunya dia tak meroyan tengok


tgok la tu haaa...semua cantik kat dia..


Mata tu..mata....amboi..melekat kat benda yang dia suka


Suka sangat la tu...sib baik dia pilih 5 item RM18 tu....


dah..jom balik Seremban...

Aduhai....

Nasib baik la anak sorang je...kalau 4-5 orang masuk Smiggle ni memang mama pitammmmm....ntah apa la yang mahal sangat...ramai betul budak2 dalam ni...banyak betul duit diorang..nasib baik Dania ni jenis dengar kata..bila mama cakap blom gaji so kalau nak beli beli yang murah je..so dia ikut kata...sebab semalamnya mama dah belikan dia baju kan...so dh cakap no more baju untuk sampai hujung tahun...

Smiggle ni kalau sales baru la boleh beli..itupun harga lepas sales pun mahal jugak lagi...sesekali boleh la..selalu kalu..mama belum ada share ngan tokey Smiggle ni lagi...

Anak perempuan kan...nampak sesuatu yang cute dimata dia memang meroyan..nak plak barang tu warna pink.....

37 comments:

  1. mujur la nak smiggle..kalau dua miggle tiga miggle..haa rabak poket hehehe..

    gurau saja

    ReplyDelete
  2. mahal produk2 dia. kalau kualiti tinggi oklah kalau nak beli, kira berbaloi.

    ReplyDelete
  3. haaa tahu takpe...anak Liez pun jd histeria bila nampak Smiggle..
    ambik barang bukan yg murah2 pulak tu

    ReplyDelete
  4. ai feel you, memang berzikir kalau anak dara menonong masuk kedai2 bahana ne... hehehe

    ReplyDelete
  5. first time dengar smiggle, now dah tau dah!

    ReplyDelete
  6. anak saya yang dok kulim ni pun dah sebut-sebut tentang smiggle. Nasib jauh kalau dekat confirm kena pi...

    ReplyDelete
  7. comei2 design beg2, kotak pencil pun lawo... padan lah

    ReplyDelete
  8. Kikiki.. Mujur sorang ye kak..
    Sha nie, nasib baik anak kecik lagi.. esok-esok dah besar tak tahulah.. hehehe

    ReplyDelete
  9. Tak pe..demi Anak kasih RM ibunya perlu dikorbankan hehehe

    ReplyDelete
  10. hahaha.. takutnyaa.. ni kalau nampak oyin memang makesure tangan dia penuh 2-2 tangan.. hahaha

    ReplyDelete
  11. haha tak berani masuk sini...budak2 kecik ni bukan paham bahasa...mau melalak kat situ kalau xdpt...tapi...cantik2 la brg kat situ kan...btw...cantiknya ibu dan anak ni...suka tengok

    ReplyDelete
  12. Mmg comel la smuggle Tu. Color dia pun sweet je

    ReplyDelete
  13. alalalal...anak mama...
    sesekali boleh la yaaa...
    klu selalu..botak kepala.

    ReplyDelete
  14. First time dengar smiggle kak...adududu

    ReplyDelete
  15. Kalau anak-anak kami yang kicik ni pun mesti terpengaruh dengan beg cantik tu

    ReplyDelete
  16. Tengok gambar pun rambang mata , hehe

    ReplyDelete
  17. cute sangat barang-barang kt situ.... no wonder r Dania excited..hehehe

    ReplyDelete
  18. kecomelan barang sama dgn kecomelan harga hahaha

    ReplyDelete
  19. I can't imagine if have 3 to 4 kids. Definitely my wallet will torn.

    ReplyDelete
  20. budak budak suka sangat kalau stationary comel2 mcm ni

    ReplyDelete
  21. 5 things for RM18, looks cheap. Normally I will ask each child to choose 1 instead. Ha ha ha...

    ReplyDelete
  22. Comei barang barangnya. Tapi tak pernah singgah la lagi sebaik anak kecik lagi.🤣

    ReplyDelete
  23. Sebaik anak kecil lagi.tapi comei2 kan barnag dia. Done follow balik.😊

    ReplyDelete
  24. belum kenal lagi anak2 kami dgn smiggle. Tpi, permintaan yang hado skrg pun adoiiii hehehe

    ReplyDelete
  25. Tak pernah masuk pulak sminggle ni. Btw anak akak cantik sangat :D

    ReplyDelete
  26. Nasib baik belek harga dulu..hehe.. tapi Qiss pun teruja jugak nampak barang kat Smiggle ni. Dekat tingkat berapa tu kedai dia?

    ReplyDelete
  27. Hehe. Biasalah tu Kak. Nanti bebila dapatla beg idaman tu. Tak pernah juga brand ni. Maklumlah tak pernah pulak usha barang2 perkakas sekolah.

    ReplyDelete
  28. Mati tgk harga dia...nasib anak i yg sulung tu x minat sgt menda2 girlish ni...
    Dia lebih suka spiderman..batman..bahahahha

    ReplyDelete
  29. Bukan anak je suka mak mak pun suka ni 😘😘

    ReplyDelete
  30. Anak dara akak ada dua. Pernah sekali terlalu depan produk ni...laju-laju jalan takut tersangkut. Hahaha

    ReplyDelete
  31. Eh x perasan pun kedai ni kat nu sentral. Ada gak singgah dulu. Suka tengok bonding mak dgn anak.

    ReplyDelete
  32. Haha samalah dengan saya. Pantang masuk kedai" macam ni,rasa nak bolot je semua padahal duit entah cukup entah tidak

    ReplyDelete
  33. Oh it's not just kids, I love stuffs from smiggle!!!

    ReplyDelete
  34. Haha kalau macam ni, jangan kata Dania. Annur pon meroyan tengok haha

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah