Friday, October 27, 2017

Lunch Promo Di The Manhattan Fish Market NuSentral

Now Everyone Can Lunch

Hi korang...

Jumaat dh hari ni kan...SA semalam busy sangat..hari ni pun busy giler...SA antara AJK kebersihan yang dilantik untuk department SA..so untuk 2 hari ni sibuk dengan aktiviti mengemas cubicle  dan compacter department...so semalam cuma sempat up 1 entry je..hari ni SA cuba la up lebih skit...
Sebenarnya SA nak share promo lunch terbaru The Manhattan Fish Market..tp ini personal review SA la ye..takde pun diundang untuk food review kat sini..so menemankan 'Mak Buyung' makan..so dia nyer selera nak makan kat TMFM..berjalan la kitorang ke NuSentral as usual..nasib x ramai orang so dapat la table cepat skit...rezeki mak buyung la kan...kebetulan tengok menu ada promo lunch RM13.90..campur GST promo ni jadi RM14.73.. ada la beberapa menu pilihan yg ditawarkan untuk set lunch ni....



SA pilih set ni..Fried Salmon Belly & Chicken Tender...air add on RM2.90 SA amik Ice Lemon Tea...


Ni la set Lunch Promo


Ini pun set lunch punya menu gak..harga lain2 ikut menu


Ala Carte RM21.90

Korang tunggu apa lagi? SA x tau la sampai bila promo set lunch ni..yg SA tau set ni dh boleh order dari 11am-5pm..lama kan?set yang SA pilih tu sedap betul..SA suka smoke sos tu..memang sedap rasa tak cukup..amim smoke sos kawan SA sorang lagi sebab tak cukup..SA x berapa sangat ikan salmon tp untuk set ni SA sedap je makan..xde pun rasa hanyir ke apa..chicken tender dia sedap giler..pas tu memang portion besar...mengah nak menghabiskan...

Korang nak enjoy set lunch jugak boleh terjah mana-mana The Manhattan Fish Market terdekat dengan korang...kalau tanya SA...memang best puas hati.. dan SA bagi.. 3.5/5

Selamat mencuba


21 comments:

  1. dah lama tak makan kat The Manhattan Fish Market.. nak kena terjah ni sementara tgh promo ^_^

    ReplyDelete
  2. berbaloinya dengan harga. memang murah sangat

    ReplyDelete
  3. selalu pegi IOI lalu je..xpernah masuk pun..hihihi

    ReplyDelete
  4. Murah tu kak harga promo tu. Kalau tak sorang makan boleh cecah rm40++ sorang.

    ReplyDelete
  5. memang sedap The Manhattan Fish Market

    ReplyDelete
  6. aritu pi fish manhanttan tkde nmpk lak promo lunch ni..br lg ek...menarik juga tu

    ReplyDelete
  7. lamanyaaaa tak makan kat manhattan ni,ingat zaman2 dating dulu je hahahha...tapi sue suka makanan dia suma sedap2

    ReplyDelete
  8. semuanya sedap2.. tengok je menu pon rasa tatau mana nak pilih

    ReplyDelete
  9. muranyaaa, nampak sedap pulak tu. kat kedah takde ke benda ni haha

    ReplyDelete
  10. Hari tu pun Bella pi makan masa promo di Fish Manhattan Mid Valley. Sedap juga. Btw, jgn lupa tengok resit. If dorang punch harga wet tissue kat meje tu, baik korang amek walopun korang tak guna. Hehe.

    ReplyDelete
  11. Hari tu pergi makan lunch kat sini memang kenyang akak kita suka Milo Dinosaur memang besar puas sangat minum...

    ReplyDelete
  12. murahnya....sdp pulak tu kan...

    ReplyDelete
  13. Teringinnya kak SA nak makan set yang akak makan tu...kena tulis dalam nota la apa nak makan lepas pantang..hihi

    ReplyDelete
  14. Lama tol tak makan kt sini..bertahun jugak rasanya. Kalau ada masa free nk gi semula lah..ni tgh ada promo ni lagi lah chntikkk

    ReplyDelete
  15. husband memang peminat MFM ni. Dalam sebulan mesti ada skali memang akan ke sana. Sebelum ada grab promosi best jugak. Terima kasih share prmo ni nak kena pergi lunch date la gini sebab waktu 11-5.hihi

    ReplyDelete
  16. Omg so cheap!! I love going to fish manhatten must grab lunch there soon!

    ReplyDelete
  17. Murah sgt tu...dulu ada MFM ni kt arra rumah..sejak2 xda ni lama da xmkn...nk kena ajak husbanda pi

    ReplyDelete
  18. dah lama x makan sini. asal nk makan j kaki laju melangkah ke lain..

    ReplyDelete
  19. Mahattan fish always fresh and juicy. I am a fan of Mahattan fish.

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah