Tuesday, October 31, 2017

Dua Beranak Yang Kuat Makan....

Hi korang...

Tengah belek- belek handphone terjumpa plak beberapa keping gambar yang blom share...so dari takde cerita meh la kita share skit..hahaha...dua beranak ni kan...pergi mana- mana pun memang akan lebih pada makan..makan..dan makan...jalan kejap pas tu sibuk nak makan...especially anak dara sorang tu ha...dah makan pun akan rasa lapar gak lagi...pelik betul...tau la tengah membesar...bila dia asyik makan mama pun sama akan makan...bila mama makan masalah utama adalah...berat badan akan naik...aduhaiiiii.....macam dia memang tak naik la berat badan kan..sekeping jer...


Masa tunggu MRT


Sempat dia selfie kat opis mama


Pose ke 2


Tak ingat nama makanan ni

Mee goreng mamak mahal RM19

Kalau makan mee goreng mamak kat kedai mamak lagi bagus..murah pun murah kan..hahaha..tapi tu la sesekali...udang eh bosar2 tu ha...sepinggan RM19..makan kat mana ni?makan kat Chilli's Espresso..kat mana Chilli's Espresso ni?Kat NuSentral uolls.....sebenarnya SA happy sangat..walau bulan lepas agak kronik kewangan..dalam masa sama treat anak dara..SA puas hati sangat...ye la..SA kerja selama ni pun bukan untuk diri SA sendiri...dah tentu- tentu untuk anak dara tu...moga rezeki SA akan datang lebih murah...amin.....

14 comments:

  1. sesekali rewardkan diri dengan belanja orang kesayangan, memang puas hati.

    tapi mahal betul mee goreng tu T_T

    ReplyDelete
  2. Sesekali makan mahal mahal xpe kak

    ReplyDelete
  3. Sesekali berbelanja untuk diri kita dan keluarga memang rasa berbaloi kan SA.. mahal tak apa janji sedap dan berbaloi..

    ReplyDelete
  4. terliur tengok mee mamak tu kak. :)

    ReplyDelete
  5. udang besar tu mmg rare laa..

    ReplyDelete
  6. terliur tengok mee goreng mamak tu. rasa nak cari sekarang jugak haha

    ReplyDelete
  7. Bestlah kak SA Ada geng makan.

    ReplyDelete
  8. Mahal juga kak mee mamak tu. Kalau g mamak boleh dpt 3 pinggan harga tu. Tp sesekali apa salahnya kan. Self treat org kata.

    ReplyDelete
  9. Saya pun suka jalan2 makan2. Lgi lah kalau dengan yg tersayang

    ReplyDelete
  10. sedpa plak tgk..ank dh sama tinggi dgn mak dh..heheh

    ReplyDelete
  11. mak aih..19 hengget mee goreng mamak tu...sekali-sekala tak pe kot.. ;)

    ReplyDelete
  12. tudia RM19 tapi kalo sedap okay je. hehe seronok tengok anak makan kan.. senang hati =)

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah