Monday, October 2, 2017

Anak- Anak Posing Di Seremban Lake Garden

AWAS..ENTRY INI BANYAK GAMBAR GEDIK...

Hi korang...

Sambungan entry birthday kakak Dania, konon- konon photoshoot birthday di Seremban Lake Garden. Giler lama SA x jejak kaki kat Lake Garden ni..20 tahun lebih kot...nak plak Lake Garden ni tempat anak- anak muda berasmaradana dating zaman dulu kala..termasuk la mama dia ni...pernah la dating kat sini..posing maut kat pokok2 bunga...hahahaha....giler la time tu...tapi takde la sampai berasmaradana x tentu pasal...koman- koman pun SA pernah buat study group kat lake garden pas tu kena kacau dan kena kejar ngan orang giler sex...siap tunjuk anu kat kitorang...giler..Kali ni SA jejak kembali Seremban Lake Garden bawak anak- anak posing kat sini...sebenarnya nak test camera polaroid baru kakak Dania tu...cuma gambar2 yang ni semua SA guna hp SA la...yang gambar polaroid tu lupa nak snap...

Awal- awal sampai diornag nak ambil gambar kat bangunan perpustakaan lama...masa amik gambar kat sini nampak la pengantin photoshoot kat sini...ekceli Seremban Lake Garden ni memang menjadi tumpuan pengantin amik gambar..hari tu je ada ramai betul pengantin baru...siap sikembar cakap..huiyoooo...pengantin baru....cantiknya...padahal dia tak tau Ibu diorang buat outing pun kat situ...hahaha....

Jom la tengok gambar diorang.....macam - macam pose ada...Kakak Dania macam biasa la..posing ala2 sweet sama macam Adeliya, Aressa plak pose sombong ala- ala America Next Top Model..dan Si comel Dida memang always comel dan pose takde perasaan...sabar je la anak- anak mama ni...korang tengok gambar jer la ye..malas nak buat caption





















Gambar yang nak akhir2 tu diorang dh boring dah...sebenarnya harapan diorang nak pi taman permainan...panas giler kot...kat area tu taman mainan memang takde..patut kena ada la kan sebab attraction untuk family beriadah..Seremban Lake Garden memang terkenal di Seremban tempat orang ramai beriadah..ramai yang joging kat sini..Dania selalu ajak SA joging kat sini..tapi baisa la SA..perasan slim kan...lepas ni memang kena pi joging la..SA pun dah start zumba selama 30 minit kat dalam bilik setiap hari lepas balik kerja...berpeluh-peluh...malam pun SA dah x makan berat dah...kena disiplin balik untuk dapatkan berat badan yang ideal..target turun 5kg this week...bertabah la ye...

Minggu ni SA still x balik Seremban...insyaallah minggu depan kot..minggu ni ada trip FAM yang melibatkan blogger...bab tu kita tunggu ye...lama x pi travel ramai- ramai...

22 comments:

  1. comel-comelnya anak-anam mama SA posing sakan... :)

    ReplyDelete
  2. wah..kembar yg sorg tu..pandai tol dia posing..:)

    ReplyDelete
  3. comelnya masing masing haha pemandangan situ pun cantik. eloklah buat tempat photoshoot

    ReplyDelete
  4. Sepupu merangkap adik dan bff Dania ni SA...hihihi..

    ReplyDelete
  5. amboi,kemain anak-anak berposing tu eh..tapi setiap tempat2 macam tu patutnya adalah kan tempat permainan...

    ReplyDelete
  6. macam-macam style bila nmpk kamera..

    ReplyDelete
  7. Happy Belated Birthday Kak Dania yg comel!

    ReplyDelete
  8. Mummy pun suka suh hero2 posing bila time birthday..Sep sikit kita geng.hehehe

    ReplyDelete
  9. taman tanpa permainan tak lengkap rasanya...

    ReplyDelete
  10. bagus aktiviti modelling ni, SA hi hi hi
    model pon sporting. kalah hero remaja...

    ReplyDelete
  11. Reaksi muka Dida tetap maintain setiap gambar, no feel..haha

    ReplyDelete
  12. Cantik anak dara SA, yang anak-anak buah SA pun comel-comel semua.. pandai posing pulak tu.. hihihi..

    ReplyDelete
  13. gedik comel sangat gambar-gambarnya. lama tak ke seremban, bertahun sudah.

    ReplyDelete
  14. comel2 gambar semua... boleh jadi model ni :)) ...

    ReplyDelete
  15. lawanya dania. suka tengok muka dia

    ReplyDelete
  16. wah, dah besar dah anak-anak, smua comey2 ;)

    ReplyDelete
  17. Boleh jadi model ni anaka-anak ni, pandai memosing

    ReplyDelete
  18. kita yang seronok menangkap gambar dorang ni kan..ade je gaya aksi comel dorang..last sekali tu memang dah penat jadi model agaknya..hihi

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah