Tuesday, October 24, 2017

Kulit Wajah Bebas Jeragat Dengan Royale Nu Diamant Double Action Serum

Serum Terbaik Dengan Apple Stemcell Dan Extract Seaweed


Di usia hujung 30an dan awal 40an ni perkara yang mengerikan bagi seorang wanita di usia begini adalah kecantikkan kulit especially kulit muka...rasa stress jer bila muka mengalami pelbagai masalah dan dah mula ada jerawat dan jeragat degil. Rasa stress sangat kan..bila stress makin banyak jerawat yang tumbuh dengan tona tak sekata. Itu lah masalah utama wanita. Takde siapa suka dengan masalah kulit muka. SA pun tak terkecuali. Tumbuh je jerawat sebutir dua mula la susah hati..tona muka memang tak sekata, adakala suram dan kusam, kulit kering dan dah tumbuh sedikit kedutan.Sedih tau...nak pergi facial muka selalu faham jer la harga agak mahal sekarang kan..masa ni memang asyik google je product terbaik rawat jeragat.

Baru- baru ini SA diperkenalkan dengan product serum yang SA jatuh hati dengan sekali penggunaan. Dengan Apple Stemcell dan Ekstract Seaweed ( rumpai laut) sangat sesuai dan mesra untuk kulit wanita matang Asia. Korang bayangkan hari Isnin start guna dan hari demi hari nampak perubahan. Yang penting product ini mendapat kelulusan KKM dan dijamin HALAL serta selamat. Kenapa la lambat sangat SA dapat tau wujudnya Serum Plus ni..kalau tau awal sure dh glowing mowing ploles dh muka SA...


Serum Sesuai Untuk Semua Jenis Kulit

Menarik kan bila Serum plus ini sesuai untuk semua jenis kulit kerana ianya cepat meresap ke dalam kulit dan tidak merengsa. First time guna masa hari pertama dapat SA dah jatuh hati dah...lepas basuh muka dengan pencuci muka..sapukan serum plus ini ianya meresap terus..hasilnya muka SA tak berminyak, anjal dan bila blend dengan foundation terus sekata. Tak bercapuk dan mekap jadi cantik atau orang zaman sekarang sebut muka jadi flawless. Mekap pun tahan lama..sekarang SA dah jumpa Serum terbaik untuk kulit muka SA..senang betul hati..ini testimonial pengalaman SA guna untuk 6 hari dari hari pertama dapat serum ni..siapa je yang boleh guna Serum Plus ni? Semua wanita berusia 30 tahun ke atas yang mengalami masalah jerawat, jeragat, tona tak sekata dan sebagainya.


Hari kedua penggunaan..


Botol yang kemas dan eksklusif


Cara Guna Semudah 1,2,3

  1. Cuci bersih wajah dengan pencuci muka & lap hingga kering. Patikan tiada kotoran
  2. Picit 1-2 pam serum ke tapak tangan sebesar kacang pea
  3. Rata dan urutkan dimuka secara bulatan tolak ke arah atas gara kulit muka tegang

Tips!

Gunakan 2 kali sehari ( malam dan siang). Untuk kegunaan siang tunggu 3 min selepas menggunakan serum dan sapukan daycream yang mengandungi SPF.


Hari ke 3 penggunaan


Hari ke 5 penggunaan


SA suka dan jatuh cinta

Hari ke 6 penggunaan

4 Manfaat Royale Nu Diamant Serum Plus

  1. Membantu kulit muka bebas jeragat, punca tona tidak sekata dan bermisai supaya muka kelihatan bersih dan sekata.
  2. Menghilangkan kedutan punca muka nampak kusam & tua dari usia supaya muka kembali remaja.
  3. Menghilangkan liang pori punca muka berminyak & berjerawat agar muka nampak flawless dan glowing
  4. Memudarkan parut &stretchmark punca kecacatan kulit agar kulit nampak bersih dan licin

Testimonial Pelanggan yang berpuas hati





10 keunikkan Royale Nu Diamant Double Action Serum

  1. Bahan utama Apple uttwiller Spatlauber hanya terdapat di Pergunungan Alps Swiss Utara. Merangsang penghasilan sel baru merawat jerawat & kedutan 
  2. Diadun dengan Rumpai Laut ( Phycojuvenine) yang merangsang pembentukkan sel baru & kolagen kulit ( Double Effect Serum)
  3. Teknologi PhytoCellTecTM mengambil ekstrak terbaik sahaja dalam sebiji apple. Lebih pekat dan berkualiti dengan 1 botol untuk memberi kesan optimum.
  4. Dihasilkan dalam bentuk serum iaitu molekul halus mudah meresap hingga ke akar untuk kesan yang yang lebih cepat.
  5. 3 in 1 ( Toner, Serum & Moisturiser). Jimat wang & masa dengan hanya 1 botol serum. Tidak perlu guna toner & moisturiser 
  6. Bahan asas yang diuji di dalam makmal dan di kaji secara klinikal serta penghasilan product dipantau oleh "in house doktor "
  7. Pengiktirafan HALAL oleh Jakim Malaysia ( MS2200-2008 1042-03/2015). Gunakan tanpa was-was
  8. Diluluskan oleh KKM (NOT160101410K). Tidak perlu risau tiada barang terlarang. Bebas hydraquinone dan merkuri
  9. Bungkusan dalam bentuk spray. Kemas, rapi dan tidak akan tertumpah.
  10. Sumbangan ke Kompleks Tahfiz Darul Tuba bagi setiap pembelian Serum Plus. Membeli sambil beramal.

SA dah lalui pengalaman dan perubahan seawal seminggu, jarang SA rasa perubahan yang ketara macam ni.Bila baca semula keunikkan serum ni rasa bangga dan puas hati sangat...gambar- gambar diatas tu SA ambil selang hari untuk nampakkan perubahan..SA memang jatuh cinta dengan Serum Plus ni sebab SA tidak mengalami sebarang masalah. Tiada keradangan atau kulit merengsa semasa diawal pemakaian. SA yakin dengan penggunaan berterusan pasti hasil menakjubkan..mana tau kulit lebih cantik kan...tak perlu tempek foundation tebal dah...cukup dengan mekap yang nipis sahaja. SA sangat rekemen product Royale Nu Diamant Serum Plus ni sebab korang boleh nampak hasil dalam masa yang singkat..Kalau tak bagus SA tak share kan...jom la berubah untk sesuatu yang lebih baik...


Anda berminat?

pembelian dan maklumat lanjut di sini

Alamat :
Blok 2-11-3A, Jalan Medan Pusat Bandar 8,
Bangi, Malaysia 43650
Tel : 018-371 0861

42 comments:

  1. Sinar uv Dan pencemaran yang merosakan kulit muka. Boleh Cuba jugak lepas be Mana boleh kak SA sorg Jew cantik nak cantik berjemaah

    ReplyDelete
  2. Ooo ni rahsia awek muda akk yeee. hihihi

    ReplyDelete
  3. wah..ramai yang gunakan ni..macam bagus je ni...

    ReplyDelete
  4. masalah jeragat,jerawat dan tona tak sekata kalau tak dirawat akan jadi lebih teruk, jadi serum ni memang perlu utk merawat kulit wajah.

    ReplyDelete
  5. kolin pun dah mula guna serum untuk muka dahhh

    ReplyDelete
  6. Banyak kelebihan serum ni. Bagus sangat kalau boleh hilangkan jeragat.

    ReplyDelete
  7. bagus produk ni. macam best je nak syorkan dekat kakak momi.

    ReplyDelete
  8. Memamg menarik serum ni kak..terbaik dari yg terbaik ..

    ReplyDelete
  9. Bestnya serum ni kak. Memang nampak muka akak makin berseri. Yg penting ada kelulusan KKM dan halal kan.

    ReplyDelete
  10. Makin berseri lah SA lepas nie ya..

    ReplyDelete
  11. suka tgk botol diaaa...warna gold nampak exclusive

    ReplyDelete
  12. amboii makin gojes letopss la dia lepas ni yaaa :D

    ReplyDelete
  13. Orang perempuan kalau produk hilang jerawat dan bagi kulit cerah merah memang no 1 mereka akan cari kalau tak pun ambil tester dulu hehehehehe...

    ReplyDelete
  14. Cantik packaging dia...
    Nampak exclusive sgt

    ReplyDelete
  15. suka serum ni sbb tak melekit dan kesan pun cepat jerk nmpk..

    ReplyDelete
  16. best serum ni.. lea suka.. muka kak sue pun makin berseri-seri tu..

    ReplyDelete
  17. wah nampak macam bagus. botol dia pun nice

    ReplyDelete
  18. Annur pernah dengar kat tv, yang orang kulit putih ni memang tinggi risiko kulit berjeragat. Akak sepupu Annur umurnya sebaya kak SA la tapi tak habis-habis bising pasal jeragat dia. Kulit dia jenis kulit cerah macam SA jugak. Nampak kulit SA ok jer..boleh la suggest serum ni kat dia.

    ReplyDelete
  19. Annur pernah dengar kat tv, yang orang kulit putih ni memang tinggi risiko kulit berjeragat. Akak sepupu Annur umurnya sebaya kak SA la tapi tak habis-habis bising pasal jeragat dia. Kulit dia jenis kulit cerah macam SA jugak. Nampak kulit SA ok jer..boleh la suggest serum ni kat dia.

    ReplyDelete
  20. Menarik produknya.. Nampak perubahan muka sis..

    ReplyDelete
  21. Cantik botol dia, harap isi dia pun secantik botoi..hehehe. Sekarang ni dah banyak produk kecantikan ada kat pasaran, kena pandai pilih yg sesuai kat kulit muka kita..Lps ni SA bertambah2 berseri lah nanti kan..hehehe

    ReplyDelete
  22. CN dh cuba serum ni, mmg best. 5 hari je dh nampak kesan 😉

    ReplyDelete
  23. Banyak manfaat dan kelebihan. Berbaloi baloiii hehehe

    ReplyDelete
  24. Kita pun risau tentang masalah jeragat... Kena start pakai serum anti jeragat juga ni

    ReplyDelete
  25. Cadangan pcl bagi mamaD pakai serum ni memang menjadik la.. suka mamaD kulit muka dia bersih berseri2.. bebas jeragat. terbaik serum plus nu diamant

    ReplyDelete
  26. Suka botol dia tu,eksklusif gitu..yg penting kena cari serum ni..nak cantik gak macam SA..

    ReplyDelete
  27. Baru baca-baca review produk ni. Nampak macam menarik untuk dicuba.

    ReplyDelete
  28. so far emi x de mslh jeragat. tp ada kenalan yg bermasalah dgn jeragat. blh suggest kat dorang.

    ReplyDelete
  29. Kita dah try kak sa serum ni. Memang best

    ReplyDelete
  30. Baca entry kak, memang tak menyesal beli serum ni... Suka sangat kulit dh gebu2 boleh la nak lawan dik amal..kekkee

    ReplyDelete
  31. Bestnya produk ni. Ada kelebihan dia yang buat Qiss teruja. Nak beli nanti.

    ReplyDelete
  32. Patut la nampak makin muda berseri walaupun anak dara dah besar panjang

    ReplyDelete
  33. Memang nampak perubahan positif pada SA. Nie yang buat rasa nak try juga nie. Hehe

    ReplyDelete
  34. boleh nampak glowing lepas guna produk ni!
    makin cantik2

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah