Monday, October 23, 2017

Lunch Di Restaurant Retro Blues & Bees Lot 10

Blues & Bees Restaurant Retro Santai dan Cozy

Haaaaa...sambung balik trip ngan anak dara ari tu ye..lepas tengok wayang kat Pavilion, lepas posing2 tu..kami berdua cari tempat makan area Lot 10, sekali nampak Blues & Bees ni...tengok memang tak ramai orang pas tu konsep interior design dia buat hati tertarik..Retro habis..nak bergambar rasa malu..terus amik gambar macam tu je..knowing Dania yang payah nak bergambar kalau tempat orang ramai memang menduga...hehehee...geram je..org nak amik gambar buat kenangan kan....tapi takpe la..dapat gak la sekeping dua gambar kat sini....



Meja makan yang unik dan kreatif...rasa retro sangat...


Candid lagi...kalau nak tau Dania suka gambar candid...


Poyo lebih


Ice Lemon tea dengan ice guitar tu ha...inik kan?


Close up skit


Nak gambar hipster katanya...layan kan aje


Fish & chip


Beef Burger for mama

Lepas tu kami masuk Lot 10, keluar balik masuk Fahrenheit plak..ada H&M boutique kat situ..mama kena pow lagi...2 helai baju untuk dia...sabar jer la...sesekali boleh layan..selalu memang masak nak bayar kredit kad..then kami balik naik MRT Bukit Bintang....


Kat stesen ni cantik plak design wall dia..so paksa Dania amik gambar...


Muka puas hati dapat pow mama


Selfie sebelum naik MRT

One more pose..

Ingatkan petang tu jugak nak balik Seremban, tapi dia tak nak..nak lepak ngan mama lagi...erm ikutkan aje..jumpa papa kat next station pas tu kitorang pi Kota Damansara, mama nak beli screen protector. Lepas tu pi Starling Mall..last treat untuk dia sebelum balik esoknya...hui meriah orang ramai sebab eve Deepavali kan...hahaha..sana- sini bunyi mercun..lepas makan kat Vine Cafe terus balik rumah sewa mama..kami tido awal malam tu..penat sungguh seharian berjalan...

Eh tak habis lagi citer ngan Dania ni tau...ada lagi...hehehe...satu entry je lagi...

Esok eh...

9 comments:

  1. Comelnya ibu dan anak ni.. Unik juga kan hidangan kat sini ni. Siap ada gitar dalam minuman

    ReplyDelete
  2. menarik hiasan dalaman restoran tu

    www.maisarahsidi.com

    ReplyDelete
  3. seronok tgk akak klu jln berjln berdating ber2 ngn dania, nampak mcm dh matang sgt si dania tuh kak... jarang2 jumpa mama nya ptt lah dia pun takmo balik seremban lg, nk melepak ngn mama nye lg tuh... blh ngepau lg hhehhe

    ReplyDelete
  4. Sesekali berjalan dengan anak dara terasa diri masih muda kan.. hehehe..

    ReplyDelete
  5. Unik betul design dalam cafe tu.. ais gitar tu pen menarik.. Comel je Dania..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah