Monday, October 2, 2017

Pengumuman Pemenang Top Komentator September 2017


Hi korang....

Hari dah 2 Oct 2017, SA lewat sehari umumkan pemenang top komentator...maafkan SA sebab sibuk 2-3 hari ni...tapi bukan bermakna SA langsung tak ingat ye...so untuk top komentator September kita ada pemenang baru...tahniah buat Shafyqah Azry berjaya merampas takhta untuk bulan September...gigih betul adik ni komen kat blog SA...terima kasih banyak- banyak...seperti yang SA janjikan sila email details alamat dan no hp ke Suriaamanda@yahoo.com . Tajuk email : Pemenang Top Komentator September 2017. Untuk pemenang bulan September ni SA akan hadiahkan sebuah novel.Hadiah akan berubah secara berperingkat- peringkat ye..SA akan teruskan memberi hadiah sehingga tahun depan insyaallah kalau panjang umur dan murah rezeki.

So kepada yang belum pernah menang...korang masih boleh berusaha menjadi top komentator untuk Oktober 2017. Insyaallah ada hadiah istimewa bakal menyusul..jangan putus asa ye...kepada yang ingin mengenali adik Shafyqah Azry..boleh klik link blog diatas..tambah kenalan blogger amalan yang mulia..bila blogger berkunjung ke blog kita banyak benefit yang kita terima...

Selamat mengomen...selamat berkenalan.....

17 comments:

  1. wah...tahniahhhhh...jauhnya nak kejarrrr

    ReplyDelete
  2. Tahniah...yeah dpt novel lagi..
    Semoga rezeki SA bertambah ..amin.

    ReplyDelete
  3. tahniah pada pemenang....dah lama tak menang top comentator ni..

    ReplyDelete
  4. thnkyou kak! sekali sekala boom blog SA 😁 kejap lagi sha email detail

    ReplyDelete
  5. wow. terbaik shafyqa. tahniah...

    ReplyDelete
  6. Semoga bertambah rezeki kak SU sebab selalu sangat bagi hadiah kat orang..hehe

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah