Thursday, May 30, 2019

Lipstick Mary Kay Untuk Raya...

Jom Cantik Di Hari Raya Dengan Mary Kay

Hi korang...

Haaa..bukan baju raya je untuk raya ye... lipstick raya pun ada tau...SA jarang beli lipstik..kebetulan ada promosi Mary Kay beli 2 lipstick RM52, grab je terus...order kat ex colleague office dan dia sanggup deliver kat office...rajin betul dia meniaga sekarang..SA suka la 2 kaler lipstick ni..mmg SA sangat warna dia..ye la SA x berapa suka warna terang-terang ni..lebih suka kaler pink2 lembut gitu..warna terang-terang nampak muka SA garang skit...kang kan lagi plak mengata SA kata SA ppuan tak baik kalau pakai lipstick yang agak daring...laaaa...sape yang cakap SA macam tu..ada la...x yah la buka aib dia..SA tau dia rasa bersalah ngan SA dan jafi tak keruan sekarang..SA maafkan tp melupakan setiap ayat2 dia tu tak la...hilang respect SA kat dia...

So...semalam SA dh dapat lipstick SA tu..suka sangat dengan warna dia..terus pakai je...santek x kaler dia?



gigih snap gambar utk kawan opis tu...bukti katanya


one more pose..


cantik kan..Romantik Pink


Mod Pink




Kedua-dua warna yang SA amik gambar tu nampak macam sama kan? tapi beza..maybe SA snap cahaya lampu terang sangat atas kepala SA ni...korang tengok gambar official dari Mary Kay tu..nampak beza kan?

Lepas ni target nak beli foundation Mary Kay plak...hehehe...


7 comments:

  1. Cantik warna dia kak...
    nieyl x pernah try lagi produk mary kay ni...

    ReplyDelete
  2. cantik la warna dia. berkenan kita tgk kak..buat masa sekarang ni tak mampu lagi nak guna mary kay..:)

    ReplyDelete
  3. murah tu bli 2 rm 52..mmg kena grab la kan SA

    ReplyDelete
  4. Kinah ada dua ketul lipstick mary kay tapi code lain la. Best juga lipstick mary kay. Warna dia cantik-cantik kan kak

    ReplyDelete
  5. dana pernah try produk MK, ok jugak... pernah beli lipstik, blusher n eyeshadow... tp skrg dh jarang pakai lipstik MK sbb dh beralih arah ke sobella

    tp mmg sweet warna pink yg SA pilih tu

    ReplyDelete
  6. cantiknya warna romantik pink tu..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah