Thursday, May 9, 2019

Farewell Ex Boss Di Tony Romas NuSentral

Hi korang...

Last week SA dan kawan2 opis ada farewell ex boss di Tony Romas NuSentral..next June ex boss ni dah last dah kat Malakoff ni..kami semua pernah bekerjasama dengan Ex Boss sebelum-sebelum ni, pernah satu department. Sedih la .lepas sorang-sorang tinggalkan Malakoff. Tinggal la kami je yang masih lagi bertahan meneruskan perjuangan. Support staff macam SA mana lagi nak pergi kan...sementara diperlukan ni kena la tunaikan tanggungjawab selagi boleh..

Eh jom ja tengok gambar ..lupa nak share hari tu..

















Ni la ex boss yg diraikan..abaikan perangai budak2 dia tu..


Good bye En Izwan...terima kasih atas segala tunjuk ajar selama ini..banyak SA belajar masa masa assist dia dulu...apa aang boleh SA cakap..SA enjoy kerja ngan dia..dia tak formal sangat sebab dia very humble..tegas memang tegas..time keja is kerja..time gurau boleh jer bergurau...semoga berjaya...success in all your future undertakings...

10 comments:

  1. sedih tau kalau org tu baik dgn kita..tiba2 dia tgglkan kita. rasa macam satu kehilangan besar. InsyaAllah..:)

    ReplyDelete
  2. meriah mkn ramai2...lama tk mkn tony romas...dlu opis dkt ngan pavi ada la juga singgah..ni yg terdekat kt citta mall jauh juga la

    ReplyDelete
  3. Semoga terus berjaya dalam langkah seterusnya, En Izwan.

    ReplyDelete
  4. wahh...sedapnya makan kat Tony Romas... Pernah sekali makan dengan husband. rasa dengan tulang2 sekali nak habiskan..sayang...mahai ooo...

    ReplyDelete
  5. Dapat bos baik mestilah kita sedih kalau dia resignkan.

    ReplyDelete
  6. semoga ex boss gembira dan kekal bahagia hidupnya sehingga akhir hayat, aamiin ^_^

    ReplyDelete
  7. dahh semua turun eskelator bawak belon.. comel je hahhahaa

    ReplyDelete
  8. wah seronok tgk meriah la opismate kak SA.. bestnya toni roma

    ReplyDelete
  9. Hahaha.. comelnya exbos kak SA..
    Siap ada belon bagai jamuannya ye kak..

    ReplyDelete
  10. semoga terus berjaya di tempat baru..konpius kita, mana satu exbossnya tu, yang pegang kepala ke yang dipegang kepalanya..hahahah...tapi ikut caption, agaknya yang dipegang kepala tu ekkk

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah