Friday, May 10, 2019

Sambal Hitam Pahang Dari Paris Ashiqin....

Hi korang...

Bertuah betul semalam...SA di kunjungi adik kesayangan si Paris Ashiqin yang cantik jelita ni...adik? ye la kira adik la..kami dah macam adik beradik ..ada masalah je sure kami mencari sesama sendiri...manis berbaju kurung adik SA...tak macam kakak dia ni ha...bukan masalah rimas..SA banyak berjalan kat opis..tak selesa skit berbaju kurung..insyaallah tukar department nanti SA dh bleh bekerja dengan tenang.. kali ni jaga boss ppuan plak...

So semalam..SA  terjebak makan banyak sebab sambal hitam pahang tu...huwaaaa...baru turun 2kg...acaner nak pakai kebaya ni..but apa yang SA nak tekan kan di sini effort Paris sanggup datang ke opis semata nak bagi sambal hitam pahang...terharu kakak tau...lepas ni x tau bila bleh jumpa untuk buka puasa sesama


Abaikan muka penat SA tu...


one more selfie


Sambal Hitam Pahang penuh kasih sayang


Sahur pagi tadi makan ayam masak lemak cili api dan x lupa sambal hitam pahang


Serius bahaya sambal ni...

Buat SA makan bertambah...laju je menambah..kalau x sedar diri nak aimed pakai kebaya tahun ni..memang laju je la menambah...sabar je la...

12 comments:

  1. alahai menggoda nya sambal hitam tu. nasib baik tak meleleh air liur. hahahahaha

    ReplyDelete
  2. Ya Allah sedapnyaaa sambal hitam tu nampak. Makan dengan nasi nasi panas memang ngam.

    ReplyDelete
  3. lauk simple especially sambal hitam gaul dgn nasi panas.. ya ampunnnnnnnn #lupakanpakaikebaya hahahahahaha

    ReplyDelete
  4. Sambal hitam tu bukan beshe - beshe tu..Nanti nak pakai kebaya, mau pakai jubah abaya...hehehe..Salam ramadhan kareem

    ReplyDelete
  5. mmg kena ati2 mkn sambal hitam sbb nanti bertambah2 nasi hehe

    ReplyDelete
  6. mmg penambah selera sambal hitam tu kan SA

    ReplyDelete
  7. Dah selamat terima hadiah

    https://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2019/05/hadiah-top-komentar-suria-amanda.html?m=1

    ReplyDelete
  8. Sedapnya sambal hitam tu.. Lama tak makan..

    ReplyDelete
  9. makan dgn nasi panas sedap ni kak

    ReplyDelete
  10. Memang berselera makan nasi bila ada sambal hitam.

    ReplyDelete
  11. Gigih kak Paris datang jumpa akak. Sambal hitam tu nampak sedap

    ReplyDelete
  12. Sedapnya SA makan nasi panas-panas..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah