Wednesday, May 29, 2019

Situ Sini Sana Sinun SA.....

Hi korang...

Dah nak raya ni kan..memang mood tu takde.. especially mood nak kerja...buat apa pun xde mood...tapi blog ni nak kena update gak..nanti cuti raya sure malas nak update kan..Ekceli SA takde apa nak citer sangat pun..just santai-santai je la...semalam SA order grab food lagi untuk berbuka..kalau harap sampai rumah bleh tunggu berbuka memang tak la...lambat sampai walau balik awal pukul 5pm...tak nak pening-pening beli aje la senang....lagipun last kerja Jumaat kan...


selama berkecimpung order grab food ni..baru sekali ni dapat paper bag GrabFood....muahaha


Sahur pagi td SA sempat masak ayam goreng kicap..sahur esok x tau la nak masak apa..mungkinkah maggi je?


Plan nak potong rambut...apa pendapat korang?


SA masih kerja lagi...ada ke kengkawan yg dh mula cuti? untung la korang cuti banyak..SA akan mula cuti Isnin nanti dan akan masuk kerja semula Isnin 10hb. Cukup la tu cuti raya kan..takkan nak cuti lelama plak...cuti yang ada tu bleh simpan untuk cuti hujung tahun nanti..ape plan cuti hujung tahun nanti bleh start tengok-tengok. Samada nak bercuti berdua ngan anak dara tu ke atau sebaliknya..apapun kena tunggu dia settle PT3 dulu..tengah struggle dia belajar sekarang...kadang kesian tengok..dengan tusyen lagi..dah la sistem pembelajaran di negara kita ni makin teruk kan..x tau la apa nasib anak-anak kita nanti...pembelajaran makin lama makin susah...


10 comments:

  1. ayam masak kicap tu fav...jumaat ni last dh cuti..ikutkn bole je keje lg nextweek tp memandangkan rmi yg dh cuti..mls plak nk keje haha..nasibaik cuti byk lg so cuti je la

    ReplyDelete
  2. jangan potong..cantik dah rambut tu..huhu

    ReplyDelete
  3. mcm nak try la grab food .. saya pun dah xde idea ni

    ReplyDelete
  4. lama tu akak cuti..cik nor start hari selasa..hari ahad dah msk kerja blik..huhu

    ReplyDelete
  5. sedap nengok masak kicap akak tuh...
    tryla potong rambut tu kak, dh lama akak ngn style rambut tuh kan...
    apa kata raya nih bt kelainan sikit...

    ReplyDelete
  6. Ayam kicap pun sedap kak. Tp bila sebut maggi aish rasa nak sahur maggi juga lah.

    ReplyDelete
  7. Saya ada 2x order grab, xpernah dpt paper bag. Bab cuti tu, kali ni byk cuti juga ambil. Anta mak umrah, balik kg asben utk raya, sambut mak balik umrah.

    ReplyDelete
  8. potong square paras leher...cantik jugak...ehekkk

    ReplyDelete
  9. Samalah kita kak.. dah tak sabar nak cuti raya..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah