Wednesday, May 15, 2019

Rezeki Ramadhan Menang Giveaway Jolie Beaute

Hi korang...

Baru- baru ni SA join giveaway anjuran Jolie Beaute di instagram. Saje la suka-suka nak join sebab kena tag dengan Kolin Zainal dan x sangka plak SA salah seorang pemenang...SA ni jenis jarang join giveaway..sebab jarang bertuah..eh..eh..tak sangka plak kan..dah rezeki allah nak bagi.. SA selalu je nampak product Jolie Beaute Shimmer Shine Cushion ni lalu lalang kat time line. Ada giveaway terus je join...

SA blom guna lagi product ni sebab sayang nak guna. Ingat nak rasmikan nanti masa Raya. Bulan puasa ni SA kurang gunakan mekap..tapi rasanya nak guna gak la salah satu untuk amik gambar dulu...kang lama plak terperam kan..


Hadiah bukan satu tetapi 2 ye..rezeki sangat..Jolie Beaute Cream & Caramel


Sponge dia smooth


Cantik tak?

Tak sabar nak guna ni..eh..eh..ngade kan..kejap nak guna..kejap nak tunggu raya..SA plak jenis seorang yang pakai mekap atau foundation sampai ke titisan yang terakhir, kalau boleh buka bekas foundation tu, SA buka and amik guna sponge sampai betul-betul habis..beli mahal kan..kat dalam botol tu banyak lagi walau dh abih..kalau x dapat guna sponge guna cotton bud atau berus foundation..muahaha...giler kan..konsepnya guna sampai ke titisan terakhir...korang macam SA jugak ke?

18 comments:

  1. tahniahh ! best tuu dapat barang ni

    ReplyDelete
  2. Tahniah SA..Samalah kita akan guna ke titisan terakhir, nak beli mahal

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah tahniah kak. Makin cun lah raya nanti.

    ReplyDelete
  4. Kita pun antara orang yang kurang bertuah selalu bab pertandingan ni. Anyway tahniah menang..ala pakai jelah so nanti bila dah raya dah confirm serasi dengan kulit. Risaunya naik jerawat kan pagi raya.

    ReplyDelete
  5. SAMALAH KITA SA, SELAGI BOLEH TEKAN, KITA TEKAN, KITA PICIT SAMPAI LICIN

    ReplyDelete
  6. tahniah..best.... akak kurang bertuah bab2 contestni.

    ReplyDelete
  7. Tahniah SA, macam best jer Jolie Beaute Cream & Caramel tu yea

    ReplyDelete
  8. pakai laa..lama tahan bedak tu. almost 3 bulan, senang apply dan memang terbaik kualiti

    ReplyDelete
  9. tahniah SA..saya pun suka pakai yang jenis cam ni..senang..mmg guna smpai licin dlm bekas tu baru buang..jgn membazir..hehe

    ReplyDelete
  10. wah tahniah kak.. semoga sentiasa murah rezeki

    ReplyDelete
  11. Woww..rezeki tuuu..siap dapat dua lagi..kita tak reti laaa nak pakai fondesen..tapi keinginan tu ada..hahaha

    ReplyDelete
  12. Tahniahhh....rezeki ramadan kakk

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah