Wednesday, May 8, 2019

Grab Food Memudahkan Orang Bujang Macam SA..


Hi korang...

Semalam kan SA hari pertama berbuka kat rumah sewa..dah jangka dh SA kuar opis lambat walau ikut optionyang SA pilih untuk bulan puasa ni SA balik pukul 5 petang..naik MRT macam biasa so sampai agak lambat. SA buat keputusan order je dari Grab Food...hehehe..pukul 4 petang SA dh dapat makanan SA dh..SA order Nasi Goreng Seafood aje..mudah kan..kebetulan plak ada bawak balik lauk rendang itik..itu bleh makan utk sahur nanti ..SA ada gak beli roti wholemeal ngan slice beef utk sandwich..kalau rasa nrasa nak makan roti sahur nanti..SA makan je roti sahur nanti...menu orang bujang simple2 je..senang citer..malas nak pening2 kepala..

Apa yang SA beli?


Nasi goreng Seafood dari  salah sebuah kedai di Mytown haha.portion besar..x habis SA makan untuk berbuka...biar betul kan...harga berapa? RM16.90 dan SA guna reward yang ada serta guna kredit grabpay yang  ada dalam akaun apps Grab SA...senang cerita la...hehehe...SA suka guna servis Grab Food sebab mudah dan penghantaran pun cepat...owner kedai pun laju je ambil order...SA sangat - sangat rekomen la perkhidmatan Grab Food ni...korang mesti cuba tau...untuk orang bujang macam SA kira berbaloi la...

12 comments:

  1. mmg senang tu..portion byk berbaloi la kan...nmpk sotong2 tu hehe...kwn kt opis pn order juga thru grab food ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. Area opis2 memang selalu order delivery food kan..senang

      Delete
  2. mak aih...sedapnya sotong sotong dia tu... tapi pakai grab food ni..makanan tak sejuk ke? atau suam suam lagi?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang sejuk la makanan tu tp panaskan aje kat rumah...hehehe..

      Delete
  3. Nt nk try grab food juga. Senang ada grab food ni kan

    ReplyDelete
  4. Selalu guna foodpanda je, tak pernah lagi try grab food.

    ReplyDelete
  5. Saya tak pernah lagi guna Grab food. Selalunya guna untuk transport je.

    ReplyDelete
  6. terbaek perkhidmatan ni dibulan puasa.. hahaha

    ReplyDelete
  7. teringin nak try grab food ni tp tak masuk kat kawasan rumah ana.
    nampak banyak kak portion nasi goreng tu. berbaloi beli.

    ReplyDelete
  8. wow..mudahnya..banyak plk tu portion dia..boleh mkn 2 orang. memang berbaloi dengan harga..:)

    ReplyDelete
  9. Sama SA..saya & asben pun rajin gak order food delivery ni..selalu kitaorang guna antara honeybee atau foodpanda...

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah