Wednesday, July 11, 2012

Subhanallah...Indahnya Alam Ciptaan Allah


Ini bukan gambar ciplak dari majalah or newspaper eh...ini aku snap sendiri guna hp aku yg x canggih ni...
memang awan sgt2 cantik time tu..mcm2 bentuk jugak...langit membiru...di liputi awan yang super putih dan bercorak2...indah betul...sajer jer aku suruh adik aku drive slowly..

 tiang lampu tu kacau la...
 see....cantik kan...
ni pun sama...

Ya allah ya tuhanku...panjangkanlah umurku untuk aku terus menikmati keindahan alam ciptaanmu...
aku dah minat plak amik gambar keindahan alam..
hurm...kena beli kamera canggih ni...nak plak company tgh buat training bab2 amik photo..
siap ada kelas lagi...tgh berkira2 ni...hurm.....
apa pendapat korang?


17 comments:

  1. sokong!!!
    sokong sbb sy pun berminat..
    minat sgt.. heheh, hrp asben dlm baca isihatiku ini.. hahahhah

    ReplyDelete
  2. subhanaallah...


    Salam kenal ye..

    ReplyDelete
  3. along, boleh tak nak mintak contact number agen krim meiko (betul ke eja ni?). email kat gadisbungablog@gmail.com ye. mekasihhh... :)

    pastu satu lagi..kalau saya, company nak buat training amik photo gitu...saya join!

    ReplyDelete
  4. cantik... bakat terendajavascript:void(0)m tu ... hehehhe

    ReplyDelete
  5. jgn tunggu lama2...kasi sambar satu DSLR!!

    ReplyDelete
  6. Cantik ciptaan Allah.

    wan dah lama tak fly sebelah awan.rindu.

    kak, nanti joyride kat Selangor Flying Club ke, tengok awan dari atas and fly sebelah awan.

    ReplyDelete
  7. Salam Yong,
    salam kenal dan balas ziarah. OK tu gambar guna handphone. Akak pun guna handphone, OK jaa, cuma gambar dekat atau closeup tak cantik, blur.

    ReplyDelete
  8. subhanaallah... cantiknya ciptaan allah swt

    kurang ajer kan apek tua tu..dah tua tak sedar diri..

    ReplyDelete
  9. Subhanallah...tak tertahan hatey tgk langit biru..sejuk jerkkkk rase...

    ReplyDelete
  10. bertuahnya compny buat training...kalau sy org pertama join!

    ReplyDelete
  11. cantik...kalau ada free training. u invest la skit utk diri u gak darling :)

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah