Thursday, July 19, 2012

Angry Bird Biru....


Aku x tau nak tulis apa dah caption untuk gambar ni...sebab ini yang kali kedua aku publish
lepas someone dah delete aku punya entry...
aku dah takde mood nak blogging dah...
dah macam2 cara aku buat..tukar password pun dah buat..x tau nak buat apa lagi dah..
Blogger admin pun tak bleh nak tolong...



13 comments:

  1. comel angry bird kaler biru nih

    ReplyDelete
  2. aku pun pelik la nok...
    apa kata ko buat blog baru? dan create satu password yg betul2 strong...

    ko jgn stop blogging pulak...

    ReplyDelete
  3. Mrs Norrie..
    Harus la comel auntie..

    ReplyDelete
  4. Wahida
    - ntah la nok..aku pun x tau la nak ckp apa dah..masuk yang hari ni..dah berpuluh entry aku kena delete..ntah apa salah aku x tau la...

    ReplyDelete
  5. kenapa jadi cenggitu???
    boleh jadi orang tu ada sijil PHD kot!!! sabar la kak...

    ReplyDelete
  6. Org delete? Ada stalker ke dear?

    ReplyDelete
  7. Mymiesin
    - entah la..x tau nak jawab...hangat ni...

    ReplyDelete
  8. Asmara
    - I ubah setting je...xde apa..u all boleh masuk macam biasa..

    ReplyDelete
  9. pelik betul org yg tau password even pnc ni.
    sure org tu master dlm IT

    ReplyDelete
  10. Lyn
    - biar lam lyn..sampai masa nanti along buat blog baru...tgh belajar mcm mana nak export blog ni..syg plak nak delete mcm tu jer

    ReplyDelete
  11. cute je angry bird biru tu? isk, ada org delete entry, pelik tu.. skang export je blog tu save dlm file dan create blog baru.

    macam tu la saya buat dulu masa nak asingkan personal blog dgn blog resepi. :)

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah