Monday, July 23, 2012

Salam Ramadhan


Bismillahirrahmannirrahim...

Salam Ramadhan Al Mubarak buat semua followers aku...semoga kehadiran Ramadhan kali ni
menjanjikan keberkatan dalam kehidupan kita semua..
dah 3 hari kita manjalankan ibadah puasa baru aku nak sampaikan ucapan kan...
xde lah..aku dah buat dah pun auto publish...tp mcm biasa la..kena delete...
ada yang x senang aku blogging kan...its ok...selagi aku boleh sabar aku sabar...x sabar kalu...
aku dah delete dah blog ni...
by the way...
SALAM RAMADHAN DARI SURIAAMANDA
&
KELUARGA..

8 comments:

  1. salam ramadan...

    semoga insan yang hasad dengki tu dapat hidayahNya...

    ReplyDelete
  2. selamat berpuase along...

    betul kate daddy ziyyad tu...bulan pose ni setan2 kene ikat...kalo si penghasad dengki tu kaco along lagi sah2 lee mmg hati die tu busuk.......

    ReplyDelete
  3. salam ramadhan dear...

    semoga puasa tahun ini lebih baik dari tahun2 yg sebelumnya....amin...


    p/s: bak no fon, bila2 kang kita jumpa okeh...

    ReplyDelete
  4. salam ramadhan..along.
    lom ada kesempatan nak tgk batman.. :)

    ReplyDelete
  5. Salam Ramadhan.
    Dari tadi cuba baca entry hackers tu tapi tak dpt2. hihi.. takde keje agaknya dia kan asyik nak pantau blog org. Moga dia diberi hidayah di bulan Ramadhan ni agar tak menganggu kehidupan org lain. Amin..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah