Monday, July 30, 2012

Tak Lawa Takpe, Janji Baik Hati..


Salam Isnin uolls...
sapa la En Mohd Yunus ni kan...desperate sgt sampai buat iklan macam ni...
selera to janda jer u olls...( takut plak aku yg ada title Ms J ni...)
kalau ada sapa2 berminat sila call yer..hhahahahahaha...aku x minat..dah ada calon dah....

8 comments:

  1. ahaha ada jugak org yg camni kan...dah takde keje la ni agaknya :)

    ReplyDelete
  2. mcm penah nampak iklan ni kat sogo :p

    ReplyDelete
  3. Iklan tu dah lama, kan?

    Dia saja cuba 'test market' kot. :)

    ReplyDelete
  4. hahaahahaah.....lawak plak...takut pun ade...terdesak ngan gersang sgt ni eheheeheheh

    ReplyDelete
  5. Hodoh tak pe. Bodoh pun tak pe. Jgn bodoh tp berlagak pandai. Yg tu mmg leee....

    =D

    Selamat Hari Isnin!

    ReplyDelete
  6. kah kah..kelakar laa..ade jugak ke camni..haha

    ReplyDelete
  7. Hehehe..
    Moga dia bertemu dengan jodoh pilihan dia..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah