Friday, July 13, 2012

Lawak Dania


Ainnul Dania buat lawak

tv : iklan sinetron indonesia "Nada Cinta" Astro Prima

Dania : muka heroin tu macam Dania taw..( Acu dan Mak Yang berpandangan + buat muka pelik)

Dania : Jangan nak kata Dania perasan tau..kawan2 sekolah Dania yang cakap tau..(padahal orang tak cakap apa pun)

Acu & Mak Yang : wakakakakakakakahahahahahahahahaahahahihihihihihihihihihi sampai mengalir2 airmata..disambung oleh Uwan...hahahahahahahhaahhahahaha!!!!!Tambah Adeliya and Aressa gelak sama walau pun x paham...

Dania : mood sentap

Dania,.....dania...itu nasib baik mama xde..
kalau mama join sekali...
confirm lagi teruk kena gelak...
aduhaii


p/s :- kepada yang komen aku td...sorry..ni entry baru...as usual entry aku pagi tadi dah kena delete..
oleh stalker kurang ajar...dah banyak kali aku tukar password, dah report to admin..tp masih x selesai masalah...sakit hati tau...dah banyak entry aku kena delete...ada sapa2 boleh bg cadangan macam mana nak avoid benda ni?



2 comments:

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah