Thursday, July 5, 2012

Orang Gila Seks Tayang Anu


Salam khamis semua...aku mulakan hari khamis dengan sesuatu yang di luar jangkaan aku sendiri...
memang suwey la..dah la aku terlepas 2 train hari ni...delay plak tu...masa aku kat Stesen Kepong Sentral..aku pi belah hujung sekali..sebab aku suka naik train baru yang coach mula2..senang dpt tempat duduk...sedang aku berjalan menuju ke tempat duduk tu aku perasan ada apek tua melambai..aku lak terpandang dia..sekali dia tunjuk 'Anu" dia yang tengah tegang kat aku....kurang ajar betul...
aku terus dapatkan  ada brader melayu tu..aku ckp kat dia sambil tunjuk arah cina tu...dia ngan ada sorang indon tu terus serbu ke arah apek tu...mencicit2 apek tu lari sambil betulkan seluar dia...
aku rasa dah lama apek tu ada kat situ...boleh plak dia panjat palang tu and letak anu dia atas palang tu
sambil lambai2 kat aku..aku rasa jugak dia attack ada 3 org perempuan cina tu...tp kebetulan aku yang 
lalu dan menghadap ke dia kan...so aku la yang ternampak...
hishhh...suwey...suwey...aku update status kat fb pg td..ramai ckp rezeki aku...hotak diorang rezeki...
huh!!!!

25 comments:

  1. huhu.. teringat zaman skolah rendah.. ada sorg OKU naik moto 3 roda tuh..
    then time kitorg prektis sukan petang2..
    dia duduk bawah pokok kat area pasir lompat jauh and panggil budak2 tayang anu dia.. masa tuh budak2 cam terkejut menatang apekah panjang2 itu..
    tp me n my geng ramai2 g serbu moto dia.. tarik kunci n membe lain da panggil cikgu.. akhirnya, kena la tangkap OKU tuh...

    perangai manusia tetap ada camneh walaupon zaman da maju kann~

    ReplyDelete
  2. potong jer... bagi anjing makan... ahakz.... padan muka... ekekekeke

    ReplyDelete
  3. SRM
    - mak ai..korang lagi ganas dari OKU tu...bravo..

    ReplyDelete
  4. sedutzone
    - ko padan kan muka kat akak ke kat apek tu dik nun?

    ReplyDelete
  5. Anum
    - giler x seram...harus seram dik..

    ReplyDelete
  6. saya pernah ada pengalaman dgn kawan yg kena peluk ngan org gila.. sian kat die! msg ingat sampai skang ni

    ReplyDelete
  7. kepala hotak diaorg dgn apek2 tue sekali..kalu lebly dh jd parkinson ngigil n tkt..

    ReplyDelete
  8. pernah gak terkena masa sek.men dulu. tapi orang melayu..
    vengong betul lah pakcik tu.

    ReplyDelete
  9. pernah gak terkena..masa kat uitm dulu..tah apa2 tah diaorang nie kan..

    ReplyDelete
  10. eee..teruknye apek tu..sah2 tak bermoral org tu..huhu

    ReplyDelete
  11. tak guna betoiler... hilang mood seharikan...

    ReplyDelete
  12. Lyn pun pernah kena, zaman ipt dulu. masa tu nak naik bus... nasib gelap. Tak pasan sgt, dalam samar2 jer.
    Tapi sakit hati & geram betul..

    ReplyDelete
  13. pernah gak kena sekali masa zaman sekolah menengah....
    memang rasa suwey tul....

    ReplyDelete
  14. hahaha...tergelak jugak saya baca kisah awak kena dgn flasher ni..

    Flasher ni bahaya tau..kalau kena, u terajang aja anu dia..biar padan dgn muka! haha

    ReplyDelete
  15. Baca cite ni, teringat kwn sy. Dpt panggilan video dr stranger. Lelaki tu tunjukkan anunya. Smbl masturbate. Mak aih! Apekah????

    ReplyDelete
  16. entah la...skrg ni dah mcm2 hal...letih dah...ramai nau yg gilanya..

    ReplyDelete
  17. hahahhahaha...rezeki!!!
    memang lawak...kekekekeke

    ReplyDelete
  18. hahah.. rezeki kebenda nyer tgk anu apek tua, kalo muda ok gak kan.. hahahahhah..
    jgn mare erk..

    pernah kena blk asrama f2 dlu, seb bek sy duk tepi tingkap dlm bas..
    stok leh meleleh beb, ee.. geligeleman tgk..
    tak senonoh tol!

    ReplyDelete
  19. ada jugak modal buat update belog...

    haha!

    ReplyDelete
  20. euwwww... masa sekolah dulu penah kena. cinabeng betul orang tu.. rilek jek.. aku nak termuntah tengok.. bongok tol..

    ReplyDelete
  21. pernah gak sekali org tunjuk anu..org tu ikut sampai kat umah..lepas tu jerit2 kat tingkap..tunjuk anu dia..

    ReplyDelete
  22. eeiii yeks lah org tuh... giler..

    saya pernah kena gak dulu dalam tren... tapi tak nampak lah tapi terasa jer... ada sesuatu yg keras menempel di bahu...eeiiiiii tak mo citer lah geli pulok..

    ReplyDelete
  23. arghhhh tensionnyerrrrr macam tuhh...nak nak pepagi org buat macam tuh mau suwey mood kiter kannn...


    eeiii geli betul..!!

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah