Wednesday, July 25, 2012

Bersilat nak Bagi Makan Si Kembar


Si kembar bila dah besar ni payah betul nak bagi makan...semua nak buat sendiri...
lepas tu ibu ngan ayah nya akan bersilat...

 Lisa tgh suap si kembar..dah x nak makan bubur..makan nasi...
 berebut dua2nya sebab nak suap sendiri
 Aressa tarik pinggan sambil Adeliya rampas nasi dalam tu
see...macam2 kerenah...

Korang...hari ni jer dah 2 entry aku kena delete....sakit hati betul...
x tau nak buat mcm mana dah...
aku rasa aku nak bagi balik la blog ni kat Lisa...aku dah penat...
biar la...nanti aku pujuk dia untuk blogging balik...syg plak blog ni dah ramai followers..

Mood> tension entry kena delete...korang tentu perasan entry yang mana...kan?


10 comments:

  1. Alamak! kakcik tak perasan la catatan mana yang dah kena delete... Kebelakangan ini kakcik rasa macam tak sempat je nak 'jalan' banyak2 ... :(

    ReplyDelete
  2. x sempat aku nk baca entry b4 ni tu
    ape cite beb??
    sabar2.dugaan org femes mmg gitu ade jek menjaki
    hehee

    wei aku anak sorg pn jenuh nk kasi mkn anak..ni plak kembar kan..

    ReplyDelete
  3. pagi tadi aku ada dtg blog ni, tapi tak update, rupanya n3 ko kena delete...huhu...sian kat ko...siapalah manusia yg sanggup aniaya org ni....adoi la....

    ni sebenarnya blog lisa ke? aku rasa better ko buat blog baru la nok, pas tu create strong password tau...

    ReplyDelete
  4. entah la u olls...aku dah bosan dah..

    ReplyDelete
  5. kty baru je nak baca..dah kena delete ye..

    sabar ye.org ni mcm2 perangai

    ReplyDelete
  6. kena delete, awat???

    gitu ler nk bg anak makan,
    siap berkejo dlu nk bg mkn..
    silap aribulan kite yg ngabeskan, heheh.. camne tak nek berat badan kan.. hahahah

    ReplyDelete
  7. haah pasan mane yg kena delete..
    sabar jelah

    ReplyDelete
  8. bestnyer ader kembarrrrr...meriah tapi jenuhlah maknyer kann...hehehe

    camner leh kena delete yer..ader org tau pasword ker..cer tukar pasword yang kental sikitt...sayanglahh stopp...

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah