Monday, July 16, 2012

Monday Blues...Gang...

Entry ketika Monday Blues...


Apa dialog yang ada dalam fikiran korang mewakili 2 biji telur diatas? 
sila berikan pendapat di ruangan komen...

again aku nyer entry kena delete...feedback entry gambar nenek tu sikit nyer ramai yg komen..
tapi Sabtu ari tu aku check thru hp..dah kena delete lagi...kebebasan aku utk blogging dan earn money with nuffnang mmg dah xde...hackers ni hebat..boleh dpt aku nyer password kan...apalah dosa aku...serius mood aku dah down...memang aku dpt wang sampingan dari blogging..tp senang2 nak delete aku nyer entry kenapa..


12 comments:

  1. telor due bijik tu tgh risau dgn nasib diri heheheheeh

    along, ke along penah bukak blog along kat pc org lain then along lupe log out....tu yg hacker tu leh senang2 delete entry along....

    ReplyDelete
  2. Lieya
    x pernah log in kat tempat lain..kalau log in kat laptop adik pun along pastikan log out betul2..

    ReplyDelete
  3. seriously blog u kena hack? tapi yg saya tahu, blog & FB mmg senang utk di hack

    ReplyDelete
  4. DZ
    - Yer..kena hack..hari2 tukar password pun still kena hack...

    ReplyDelete
  5. telur terkejut tengok telur kahh..hehee

    ReplyDelete
  6. Alamak... ada orang sesenang hati boleh delete post kita ya? :(

    ReplyDelete
  7. Kak Cik
    - dah nasib kak cik oi...mcm2 buat dah...

    ReplyDelete
  8. klu along tau org nyer, cuba sound direct..
    geram nyer dgn org mcm ni

    ReplyDelete
  9. Eh ye ke. Isk xde keje la org tu kan. Tula sbb guna google email ek. Pandai berul org tu. Huhu..

    ReplyDelete
  10. Lyn
    - kalau tau dah lama along sound..masalahnya x tau...

    ReplyDelete
  11. Asmara
    - zaman skrg org macam2 pandai kan..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah