Tuesday, July 3, 2012

Selamat Pengantin Baru Buat Si Kacak dan Si Jelita


Selamat Pengantin Baru buat Irma Hasmie dan Redza...super gorgeous...cantiknya Irma...Kacaknya Redza..
sama cantik sama padan...baca kisah percintaan diorang yg sgt sweet...
majlis pernikahan dan persandingan yang sgt2 meriah..ksah diorang terpapar dia sana sini...

 akhirnya cinta selepas nikah mereka termeterai
 kucupan dari suami tercinta..
semoga jodoh mereka kekal sepanjang hayat...amin...

Credit pic to OH BULAN
Klik Sini untuk HANTARAN

7 comments:

  1. sama cantik sama padan..semoga bahagia hingga akhir hayat.amin

    ReplyDelete
  2. ye la..both of them meman sama cantik sama padan...mcm pinang dibelah dua..semoga berbahagia selamanya..amin..

    pstt..restoran tu memang famous ek? Ayu baru tau..

    ReplyDelete
  3. ensem ek husband dia...kalah nabil..tu la hikmah namanya...eheh..

    ReplyDelete
  4. suka sgt tgk kapel ni...serius sama cantik sama padan...

    semoga mereka berkekalan hendaknya...

    ReplyDelete
  5. semoga berbahagia hingga akhirnya... memangler hikmah terbesar... gitu yerk best jadi artisni..

    ReplyDelete
  6. memang hensem lah husband dia..auww auwww..apapun..moga jodoh berkekalan..aminn

    ReplyDelete
  7. Moga kekal bahagia hingga ke akhir hayat. suka tengok Irma.. ;)

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah