Friday, July 6, 2012

Dinner Orang Bujang


Aku stress ngan kejadian kat KTM semalam...apek bodoh tu mengganggu ketenteraman hari aku
untuk seharian...betul semua perempuan dah alami...tp sgt annoying la kan...
pasal dia aku x de mood nak update semalam hahahaha...( sebenarnya xde idea)
so..malam semalam aku masak maggi jer la untuk dinner aku...malam penuh kemalasan...

 bukan megi kosong rendam eh..aku dalam malas pun rajin gak tumis bawang segala, potong cili and campur sawi banyak2...tumis sekali ngan telur...wallawei..berasap telinga wa ckp lu...
housemate aku memerap dalam bilik deduanya...so..aku gn senang hati makan sorang2...
sapa pernah duk asrama ? pernah makan maggi rendam ngan air panas letak dalam gayung mandi?
pernah?aku pernah beb..giler la masa tu....

Bukan setakat megi jer aku layan..ada lebihan ayam dalam esbok aku...aku belasah goreng..makan begitu saja....now esbok aku dah x de barang dah..boliau...so..Isnin nanti kena rolger Cik Abg...
jom pi Tesco...or Giant...or Carrefour...Pasar malam pun boleh.....
heheheheheh....
Isnin Pasar malam Sungai Buloh kan?nak beli ayam bob la...


10 comments:

  1. maggi meriah tu.. sedap.. ketuk2 cili api.. lagik best dr makanan lain!

    ReplyDelete
  2. lamanya tak mkn maggi...nampak sedap pulak

    ReplyDelete
  3. apapun ni pown dah sedap dah kata ah chai hehehe

    ReplyDelete
  4. wah...sedap-2.....preggy nie sy gile gak mkn maggi....adoii...en.hubby bising jugak...so,kna lah mkn sembunyi-2......

    ReplyDelete
  5. Ala dik oii...megi ni memang senang dan sedap apa.tak kiwa wajin ke malas..sedapppp je makan.isshhh tewus akak pun ngences nak makan megi...

    dik..kalo ko g pasal mlm kat sg buluh paya jaras tu, roti goreng inti daging tu sedapppp.tingat peknen yg bongsu tingin nak makan roti goreng tu..mujur dpt..kalo idak leleh bai air liur anak akak...hehehe

    ReplyDelete
  6. den duk asrama gak dulu..mkn magi gak..tapi tak la mkn dlm gayung...haha

    ReplyDelete
  7. yess...sy jd pelengkap yg k500..!!
    hahahahah

    eh sedap megi mkn dgn aym grg.. xyah tensi2 klo nek tren ni.. klo tensi lg dia wat hal.. huhu

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah