Tuesday, July 31, 2012

Dah Renew Passport


Last week sebelum balik Seremban, sempat pi renew passport ngan cik abg...ingat nak buat kat Seremban ahad tu..tp dah aku balik sabtu so...pi la kejap kat Imigration Jalan Duta..
punya la ramai manusia....especially chinese...dorang ni asyik ke obersea aje ke?

 masa kat kaunter serahan
 cik abg setia menemani...
 no aku 1166 cantik jer..abg nyer birthday 11 hb aku 6hb June...hehehehe...
 akhirnya....dapat jugak...
 passport lama dah dibatalkan..
now..dah ada passport baru...
RM100 untuk 2 tahun...

nak pi mana ni...siap renew passport bagai kan...
hehehehe...nak pi holiday ke Guangzhou China....bila???
13 Sept sampai la 17 Sept...
passport dah mati March ari tuh....sebab aku ni rajin sgt..tu pasal asyik bertangguh...
next year nak pikir honeymoon plak....insyaallah ada jodoh....seru pun cepat...



11 comments:

  1. wah...bestnya jejalan..nk ikot :)

    ReplyDelete
  2. wah beshnya nak g china..leh soping sakan

    ReplyDelete
  3. Adylia
    - bleh jer nak ikut...tp bayar sendiri..huhu

    ReplyDelete
  4. Atty's
    - kali ni pi berjalan..rasanya x shopping kot..kalau shopping pun ala kadar jer la...

    ReplyDelete
  5. bestnya....anak dara tak ikut ker?

    ReplyDelete
  6. Mrs Eady
    - bukan selalu berjalan...sesekali jer...

    ReplyDelete
  7. Zana
    -anak dara x ikut sebab sekolah time tu...

    ReplyDelete
  8. syioknya nak ke china....
    tak lama jer lagi tu....

    ReplyDelete
  9. adda yang keja travel agency ni pun belum ada passport..igt nk wat jgk nanti..Mana tau ada rezeki lebih tahun depan leh g obersi..kihkih

    ReplyDelete
  10. Masih belum berkesempatan nak buat lagi.. eemm..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah