Thursday, September 6, 2012

Ayam Ternakan Dania


Hahahahaha....laman rumah adik ipar aku kat Jalan Bakri Muar, tetiba nampak "Family Ayam"..
terus aku paksa dania duk atas batu tu di samping ayam satu family tu...complete ada bapak ayam, mak ayam  dan anak2 ayam yang cute...
ini ayam tipu la uolls...nampak mcm ayam betul kan...comel...

 baju dania pakai tu future papa yang belikan...cantik jer dia pakai...
 konon2 Dania nak bg ayam2 tu makan
tembam kan anak dara aku...

Lately ni dia kuat makan...berulang2 makan...sampai aku ckp..jaga2 kakak..nanti kakak domok..mama x tau..hehehehe...
terus dia jawab...." Dania gomok tp cute, mama kalau gomok....sendiri mau ingat eh.."
cisss...sempat pulang paku buah keras....


16 comments:

  1. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
    Replies
    1. nok...agak2 ko tau x nper komen ko dh hilang....aku rasa blog aku ni skali lg org hack la...

      Delete
  4. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  5. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  6. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  7. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  8. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  9. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
    Replies
    1. sapa remove komen along...korang tulih apa erk?x sempat baca..

      Delete
  10. mula-mula tgk ingatkan ayam betul...

    ReplyDelete
  11. Dear all...aku x tau pesal comment2 korang tu x appear...sedih....pg td ada semuanya...now dh xde...pesal erk..aku xde plak delete pape..

    ReplyDelete
  12. best ye ada bela ayam comel2 plak tuh.. sebab tu syok klu ada kampung..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Riri ...itu ayam pelesu la riri oiiii...tgok betul2..

      Delete
  13. kena hack ler ni.. semua comment kena delete.. huhuhu..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah