Friday, September 28, 2012

RETIREMENT LUNCHEON& FAREWELL


Malakoff ngan aktiviti membesarkan badan dan menternak lemak memang x leh dipisahkan...
hahahahaha...pasal tu ramai yang dah gemuk memboroi..sibuk pi beli mcm2 product kuruskan badan...

 makan2 sempena meraikan retirement 3 orang staff dan farewell sorang SVP yg kena berkhidmat di Middle East...
 mereka2 yang lapar...heheheheh
 welcome speech dar Head HR..En Bani
 sesi bagi hadiah to En Sakyan Driver Malakoff
 En Adenan
Ms Sofia dari Plant Lumut..umur dh 55 tp mcm anak dara 
En Jainuddin yang akan ke Middle East

to all of them...congratulations...after this boleh rehat2 kat rumah...mana ada planning tu bagus..semoga 
success...abah aku pun nak pencen 2014, dia sambung sampai umur 60 thn...
ada gak aku tanya..abah x penat ke...
dia ckp..adik ko kat Sarawak tu belajar lagi...sapa nak tanggung...kena la abah sambung...
dah tu nak buat mcm mana kan...
yo la abah oiiii....jangan bising ponek dah la...


2 comments:

  1. besarnyaa company dia...meriah!

    p/s:beli kolagen dgn adik... dia supplier... kalau nak terus ker page dia yang saya letak link tu... kalau nak kirim kat saya boleh jugak... nti saya suruh dia post kat awak ;)

    ReplyDelete
  2. mkn free mmg semua suka along..
    hahahah

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah