Saturday, September 29, 2012

Dinner - Bukhara Restorant


Kat sini best sikit makan...menu pelbagai dan cukup rasa..ada pedas..laju jer kitorang bedal sampai habih..
nama pun lapar kan...nak pi Bukhara Restorant ni tempoh jammed segala..sampai2 jer hari dah gelap betul mcm dah kul 10 mlm padahal baru kul 7 mlm...

 suka tengok chandelier ( betul eja ke ni?)ni...cantik..x leh pasang kat umah aku sebab siling rendah...
 daging masak apa aku tak tau tp ala2 blackpaper tu la...
 ni pun daging jugak...tp daging kamben..
 meja sebelah yang sentiasa x abih lauk...pelik
 meja kitorang yang asal letak jer lauk...habih...
 see...bukti masing2 kelaparan...
 ni pinggan aku....huhu...sudu garfu berat...pinggan pun berat...
 kat luar restorant ni ada bazaar ...murah2 la tp aku x berkenan...
 muka depan restorant...
balik hotel lepas tu x terus naik pun...menyimpang kejap pi Beijing Street sebelah hotel tu...nama pun hari jumaat malam sabtu...makanya menderu ramai manusia berpusu2 kat sini...mula2 mcm x berani nak pi...tp gagahkan diri jugak pergi...
 ni masa mula2 nak masuk Beijing Street..
haaa...tgok...bukan yang depan ni..korang focus kat hujung nun...punya la ramai manusia....
korang memang x leh nak nyelit2...berenti amik gambar pun takut kena langgar...
apa aku beli kat sini?
dapat la baju 2 helai...utk pakai esoknya...
hahahahaha...aku jenis pi jalan mana2 memang x bawak baju lebih...
aku suka beli jer...dah tu pakai terus...

Sorry aku menghidangkan korang ngan entry auto publish....
mak terpaksa nak....


1 comment:

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah