Saturday, September 29, 2012

Random Photo Hari Ke 3

Hari ke 3 x banyak amik gambar sebab focus for shopping jer...cuaca pun pagi tu macam mendung..tp x lama tu cerah..pas tu mendung balik....kelakar...

 Sungai apa ntah...nampak x Guangzhou Tower tu? itu kita pi hari ke 4 eh...nanti aku story..
feri2 persiaran...tour guide ada ckp sapa nak pi trip ni kena tambah lagi 200yuen a.k.a RM100 byr kat dia dan dia akan uruskan...pandai ko cari duit eh...x kuasa aku nak bazir2 duit..benda tu kat Malaysia pun ada..
 pemandangan jalan raya yang agak sunyi sepi dan sgt2 bersih...
 kebanyakan taxi kat Guangzhou guna keta canggih2..contoh dlm gambar ni keta jenis Hyundai...
 kat market yang banyak jual souvenir kat dalam ni...rega leh la tahan....aku beli keychain ngan fridge magnet je...boleh plak cari FM yang ada nama Guangzhou tu xde..habis ronda satu bangunan pun xde..
 ni bukan show yer..ni mcm lelong tp pelik..dia bukan lelong then org beli..tp dia lempar2 gift...siap lempar ipod lagi...aku? x kuasa nak berpusu2...
 tghari mkan kat sini...tp aku stop makan in the middle sebab ada cina tu berkahak kat sebelah meja aku...selamba abah dia jer...terus x selera...
 flyover diorang memang tinggi2..tp xde jeriji keselamatan...aku kan suka duk tepi tingkap...giler seriau nok...
sayup2 jer tangkai hati aku tgok..dah la driver bawak bas mcm nak lumba F1...
singgah kat makam apa ntah...hujung ada masjid...
kat sini semua kamera, hp beg kena jaga2 sebab punya la ramai pengemis...jenis yang mengikut plak tu...
tour guide ckp terpulang nak bagi ke tak..sebab diorang aku tgok sihat walafiat...
badan pun ketul2..anak2 diorang memang hyper aktif sampai ada sorang budak ppuan kecik jer baya2 Dania..selamba pi bukak handbag aku...padahal aku dah sling ke depan bag aku tu...aku geram aku jentik telinga dia..pas tu aku bagi syiling 1 yuen....
siap ikut aku naik bas..aku ckp kat tour guide...
please...im sick of this...
giler..dah rasa macam aku pi Laos lak tahun 2010 dulu...kena kejar sampai ke Feri...


autopublish lagi...;)


2 comments:

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah