Tuesday, September 4, 2012

MCB Open House 2012 @ Crowne Plaza Mutiara KL

Event 26hb Ogos...teruk aku kan...event penting2 yang harus share aku lambat update...
arh...blog aku..aku nyer sokaaaaaa....eh takde la..ni dapat gambar dari Corporate Comm Dept
terus aku gigih update..gambar beribu..tp xde makna aku nak tepek kat sini semuanya kan...

 kumpulan pemuzik jemputan...
 shoot dari belakang 
 kami dayang2 istana dan hulubalang
 dengan one of the bosses
 one more..
 dengan boss corporate communication
 baby Rania tgh salam Director Dato' Wira di perhatikan CEO En Zainal
 Ketibaan another Director Dato' Hasni
 Tan Sri Halim dan Puan Sri
 anak2 yatim yang diraikan
 Sumbangan disampaikan
 special token from us
Group photo..

So far sangat ramai tetamu yang dijemput kali ni...termasuk VIP kami iaitu anak2 yatim Al Ansar ni...
mereka ni adalah anak angkat MCB dan menjadi kewajipan setiap kali ada events mcm ni...
aku x tunggu lama..start dari 10.30am - 4.00 ptg mcm tu...x larat berdiri...dari jadi usherer...sampai part bagi duit raya kat anak2 tetamu yang hadir...dari muka mula2 sampai fresh giler sampai la
dah lunyai mekap semua..hehehe...
tp kali ni events best sebabnya dapat uniform tu....sweet kan kaler uniform kitorang...x semua seragam..
ada baby blue ngan turqoise..dan paling best baju tu terus jadi hak milik peribadi...
tahun depan kaler lain plak...
yang penting CEO suka...hehehehehe....bajet ada..apa de hal kan.....



6 comments:

  1. wah best & meriah tu!

    ReplyDelete
  2. wah meriah dan besar open house opis sue..

    ReplyDelete
  3. seronoknya sponsor.. kata keje kat company kaya #tddmka :)

    ReplyDelete
  4. hapening tu..

    best nye dpt baju sponsor..kaler pun shuweet banget gitu hehehe

    ReplyDelete
  5. sweet je ai tengok walau biru bukan warna pilihan..
    eerr.. cara tak kalau ai pakai baju biru untuk tahun depan.. kihkihkih..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah