Wednesday, September 12, 2012

Cepat...cepat...abg iki takde....


Kedua2nya x dapat keluar rumah...grill dah tutup....kalau x sure diorang melarikan diri...

 cubaan utk keluar atau protes
 oh...nak capai selipar rupanya...
 Adeliya bukan buat akrobatik...tp tgh goyang grill mudah2an boleh bukak
 eh...eh...Aressa...jom main basikal abg iki...dia dah keluar...
 Aressa with basikal rabbit
 mcm bagus je siap nak kayuh...
 Adeliya amik kereta yang ni....cepat2 main...line clear ni...
amboi,.....mcm2 aksi...

Abg iki balik jer semua cepat2 turun takut kena pekik...

hehehehe...boleh eh update simple mcm ni...

ari ni last aku keja...jap lagi nak pi bank..nak kuarkan duit dan nak pi tukar duit...
sementara boss pi meeting kat luar....



5 comments:

  1. Ada hati diaorang nak buka grill tu ya? Mujur ada mainan lain dalam rumah. :)

    ReplyDelete
  2. hehehe.. comel je tengok aksi dorang..
    cepat.. cepat.. nanti abang iki nampak.. ssyyy.. dendiam je kita main ek.. hehehe..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah