Tuesday, September 25, 2012

Five Ram Statue

Lepas kes kat Herba centre tu..kami di bawa ke sini la plak...Five Ram Statue..kebesaran diorang la sebenarnya ni...mcm kat negara kita ada Tugu Negara kan? ada yang x pernah pi Tugu Negara?
Aku dah...( eleh...itupun ikut rombongan tadika Dania dulu..kalau x harammm nak jejak kan..)
aku x amik tau sgt la pasal apa kambing dijadikan tugu...mcm mana nak tau..tour guide x menjalankan tanggungjawab...dia lepaskan we olls naik tangga kemain tinggi...sampai atas jumpa ni jer...dah la ada cameraman suka2 amik gambar aku..pas tu dtg2 jual kat aku 20yuen..boleh? sorry...aku x beli walau gambar tu cantik..hahahaha....giler kedekut...

sharp x gambo aku snap?
 aku rasa ttg kamben sekeluarga la kot...
 ada penerangan mls plak nak baca...snap je...
lepas tu turun jumpa ni...group ni memang banyak area ni...masa ni diorang duk menari lagu hindustan...
ada la gambar aku menyelit ikut diorang menari...tp..sorry aku x sporting nak tepek...
ala apa susuh..sebelah nyonya pakai baju putih tu korang letak gambar aku duk angkat tangan mcm diorang...huhu...mcm tu la rupanya...
kejam kah aku?
perjanjian tetap perjanjian hokeh.....


13 comments:

  1. unik...dan memang sharp anda mengambil gambar...syabas...heheheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe....jenuh nak amik gambo pakai camera cabuk

      Delete
  2. Replies
    1. nk naik ke tugu kamben tu yg boleh buat sihat..tangga tinggi giler..lenguh kaki...memang sihat...pas tu sakit la kaki..lenguh2

      Delete
  3. nasib dah pernah g tugu negara jd bolehlah imagine camana tempat ni hehe :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. bezanya kamben ni tinggi giler kena naik sampai ke puncak..tugu negara kita landai jer..

      Delete
  4. manyak hensem lah itu kamben...hikhikhik

    ReplyDelete
  5. saya tak pernah ke Tugu Negara! haha

    eh, cerita kita hari ni lebih kurang sama lah, pasal ram! :P

    ReplyDelete
  6. Replies
    1. sgt syok...tp tu la x leh nak pampang gambar sendiri menari..

      Delete
  7. Tugu Negara pun ai tak sampai lagi.. huhuhu..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah