Friday, September 21, 2012

Bumi Guangzhou - Guangyong Lido Hotel

Ni la hotel aku menginap selama 5 hari kat sana...so far ok la hotel 3star yang sgt selesa...kami check in lepas lunch sebab bilik penuh masa tuh...aku ngan roomate aku sgt2 letih memandangkan kami x rehat pun dari Rabu tu...so decide utk relax jer kat hotel dan x join dinner...since tour guide ckp ok and will packed us the food and send it at the room..very nice la....memang dia kotakan la janji dia nak tapaukan makanan dan kwn satu level bilik yang tolong hantarkan...

nama hotel
tour guide malaysia tgh check in kan..
bilik aku
pemandangan level 15
tv yang ada semua channel cino..huhu
meja jadi tempat charge battery hp and camera..aku x buat roaming sbb x nak di ganggu
painting...suram jer kaler eh..
bar...
alhamdulillah ada jug keetle tu...leh masak air panas utk makan megi...
bawak stok megi banyak jugak tp banyak jugak la bawak balik...apa aku ckp ni....belasah jer la...
korang...aku minta maaf banyak2 la yer..lambat mcm siput aku update...bukan apa..aku sgt2 bz sejak dapat boss baru ni....harap2 korang paham la eh...x de la menarik mana aku pi Guangzhou..mana sempat aku kongsi,...aku kongsi la kat korang.....
babai..


6 comments:

  1. seronok cuti2 nih..tenangkan fikiran

    ReplyDelete
    Replies
    1. x tenang pun....sama jer...hari terakhir dah start stress balik

      Delete
  2. not bad jugak for a 3 stars hotel...tapi takkan takde international channel yg cakap omputeh? haha

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. standard room 355 yuen..nak tau details pi kat http://www.lido-hotel.cn

      Delete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah