Tuesday, September 25, 2012

Happy Birthday My Dear Princess Dania


Happy Birthday to you....happy birthday to you....
happy birthday to my dear princess Dania...Happy Birthday to you...

Semoga Kakak menjadi anak yang solehah, berjaya dalam hidup, berjaya dalam persekolahan
menjadi anak yang menyenangkan hati mama, bahagiakan mama dunia akhirat..
menjadi kesayangan Atuk, Uwan, Ayah dan Papa serta pakcik2 makcik2mu..
menjadi kesayangan semua orang..

Happy 8th Birthday darling...

Kita jumpa masa celebration birthday kakak on 29th September@ Sabtu...

psstt....mama mcm dah terlebih bagi hadiah dah ni...aci tak?

17 comments:

  1. ohoooooooooooo besday si comel dania yeak....hepi besdei sayang dania...semoga menjadi anak yg bijak, solehah dan sihat2 selalu.....

    along, bagi adiah ape tu kat anakanda tercinta heheeheheheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks Lieya,
      dah bg in advance,masa pi guangzhou tu beli beg hello kitty,dah bg novel..ni minggu ni sebelum celebration nak cari lagi hadiah sbb future papa nak bg plak..sure ada tambahan tu..

      Delete
  2. happy birthday dear!

    ReplyDelete
  3. hepy besday si comel. semoga menjadi anak yang solehah dan gojes sentiasa ;)

    ReplyDelete
  4. Uitss..besday si cute ni ekk..hepi besdayyy cayang..muahhh!
    alaaa mama..sethn sekali besday hadiah lebih pun nak kira..aci aje...

    ReplyDelete
  5. dah besar anak dara along..
    happy birthday dania

    ReplyDelete
  6. eemm.. beza 5 hari je dengan dak Kakak rupanya.. ;)

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah