Friday, September 28, 2012

War Museum


Bercinta aku nak mengabihkan citer Guangzhou ni...dah banyak skip dah kan...
sib baik aku buat auto publish...huhu...masa boss xde curi2 jap buat entry...korang yang aku x jengah rumah korang tu...sabar2 la yer nok...bukan apa..aku sgt2 busy bila ngan boss baru aku tu....
dah sampai tahap aku kena cirit birit dah...

meh citer pasal War Museum diorang yang x abih aku rayau...leka dek amik gambar posing2 maut kat taman tu jer...malas nak masuk...sama jer pun ngan museum2 yang lain...
 muka depam Museum
 masuk2 jer nampak patung ni....( kurang asam kan aku x amik details)
 opis diorang zaman perang la kot...
 ini tempat rehat diorang kalau x salah
 tempat tido askar2 diorang...sekali ada mini opis..
 muka depan sekali lagi...
entah sapa la laksamana yang dijadikan tugu kemegahan diorang ni...
aku sebenarnya dah amik dari tour guide pasal mamat laksamana ni...tp details tu dah cicir ntah kat mana2..
sabar jer la..
memang xde tokoh blogger tegar kan?
kena banyak belajar lagi ni....

sambung next entry makan lagi...


9 comments:

  1. wahhh jauh berjalan luas pengetahuan ni...best...best

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau banyak duit kan..tiap2 bulan nak pi melancong..tp mimpi jer la kan..setahun sekali ok la kot..

      Delete
  2. tak bg detail pun takpe janji boleh buat entry hehe sy pun selalu camtu..ingat nak kumpul detail nak citer last2 kelaut sbb lupa.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tp mcm bersalah plak...ramai yang nak tahu details kan..

      Delete
  3. Biasa la tu... kekadang memang lupa info2 yg nak citer... tapi ada gak blogger yg siap buat nota masa pegi mana2 pun... bagus kan... :-)

    ReplyDelete
  4. waktu balik berjalan2, rasa semangat ja nak update blog..padahal, setahun lepas tu pun, belum tentu update lagi..he he

    ReplyDelete
  5. baca entri ni kan, terus teringat yg sy tak update lagi entri bercuti ke Vietnam May lalu...

    aduhai...

    sy tak kuasa nk tulis nota la.. ingat2 aje... janji ada gambar sudah! hehehe

    ReplyDelete
  6. Adakala macam tu jugak.. tapi sikit demi sikit belajar untuk simpan maklumat..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah